Zuid-Korea bibbert: Son kort voor WK onder het mes

Foto: Zuid-Korea bibbert: Son kort voor WK onder het mes

Zuid-Korea hield dinsdagavond de adem in bij het zien van de beelden van Heung-min Son. De aanvaller van Tottenham Hotspur raakte geblesseerd tegen Olympique Marseille en moet geopereerd worden.

Son liep een breuk op rond zijn linkeroog, nadat hij hard in aanraking kwam met de schouder van Chancel Mbemba. Na een half uur moest de Aziaat gewisseld worden. Spurs doet geen uitspraken over de duur van zijn revalidatie. “Na de operatie zal Son zich met onze medische staf richten op zijn rehabilitatie en wij zullen de supporters updates geven wanneer het kan.”

WK

Het is vooral de vraag of Son klaar zal zijn voor het WK, dat 20 november begint. De 30-jarige aanvaller is de grote blikvanger van de Zuid-Koreaanse ploeg. Zij nemen het in de poulefase op tegen Uruguay, Ghana en Portugal.

De assistent-trainer van Tottenham, Christian Stellini, kon dinsdagavond nog weinig duidelijkheid geven over de situatie. “In ieder geval was het een verwonding aan zijn gezicht, hij heeft een gezwollen oog. We checken morgen wat er precies aan de hand is, maar Son voelde zich wel beter na de wedstrijd en kon vierde de overwinning mee in de kleedkamer.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 17:26.

1+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie