Zomertransfer voor Guus Til?

Foto: Zomertransfer voor Guus Til?

Het is zeker niet ondenkbaar dat Guus Til na dit seizoen vertrekt bij PSV. De middenvelder, die afgelopen weekend als invaller nog goud waard was met de 2-2 tegen zijn oud-werkgever Feyenoord, heeft de leeftijd om nog een nieuwe stap naar het buitenland te maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Bronnen rond Guus Til (PSV) denken dat Italië en Engeland een optie zijn’

In het Eindhovens Dagblad schrijft clubwatcher Rik Elfrink woensdagochtend: “Of hij nog een lange periode bij PSV blijft? Het contract van Til loopt sowieso nog twee seizoenen door. Bronnen rond hem denken dat de competities in Italië of Engeland misschien nog een optie kunnen zijn in de verdere toekomst, maar geven ook aan dat hij PSV niet zomaar meer gaat verlaten. Til heeft al buitenlandse avonturen op zijn palmares en lijkt terug in Nederland weer naar zijn beste niveau toegegroeid. Eerst bij Feyenoord, nu bij PSV.”

Hoewel er altijd aan de meevoetballende kwaliteiten van Til getwijfeld zal worden, al helemaal omdat zijn concurrenten Malik Tillman, Ismael Saibari en Isaac Babadi juist ‘pure’ voetballers zijn, is het loopwonder dit seizoen goud waard voor PSV. Dat ziet ook Elfrink: “Dit seizoen blijkt hoe goed het voetbal van Peter Bosz hem ligt en hoe irritant hij voor een tegenstander kan zijn. Feyenoord-trainer Arne Slot had gehoopt dat Til zondag afwezig zou zijn, maar wist dat de PSV’er alles in het werk zou stellen om fit te raken. En dus kon hij tegen de Rotterdammers zijn kwaliteiten weer etaleren.” Dit seizoen staat Til al op 8 goals en 3 assists voor PSV.

Til hoort altijd in de basis

  • Eens
  • Oneens
462+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie