‘Xavi Simons-nachtmerrie voor PSV’

Foto: ‘Xavi Simons-nachtmerrie voor PSV’

Het dienstverband van Xavi Simons bij PSV blijft mogelijk beperkt tot één seizoen. Volgens L’Équipe lijkt Paris Saint-Germain voornemens om hem te verleiden om de terugkeerclausule te activeren.

Simons verruilde PSG afgelopen zomer transfervrij voor PSV, maar liet wel een optie inbouwen om een terugkeer mogelijk te maken. De kersverse Oranje-international is de enige die deze clausule kan activeren. Mocht hij daar gebruik van willen maken, dan kan de Ligue 1-club hem voor ruim tien miljoen euro ophalen uit Eindhoven. Een ogenschijnlijke fooi.

Volgens de grootste sportkrant van Frankrijk is PSG voornemens om Simons terug te halen, mits hij de clausule activeert. De Parijzenaars houden zijn stormachtige ontwikkeling serieus in de gaten en houden er rekening mee dat er kapers op de kust komen. PSV moet zodoende een bod uit de Franse hoofdstad vrezen.

Simons liet eerder weten dat hij zichzelf wel een aantal seizoenen bij PSV ziet spelen. Zijn snelle ontwikkeling in Nederland kan hem echter zomaar op andere gedachten brengen. Zijn management liet al doorschemeren dat die optie zeker op tafel ligt in 2023.

Scoort Xavi Simons tegen Argentinië?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

467+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie