Woedende Martínez gaat los in United-kleedkamer na derby-fiasco

Foto: Woedende Martínez gaat los in United-kleedkamer na derby-fiasco

Lisandro Martínez heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een bepalende speler bij Manchester United. De Argentijn maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar de Mancunians, maar heeft zich al een prominente rol toegeëigend in de kleedkamer van de Engelse grootmacht. De centrumverdediger zou flink tekeer zijn gegaan tijdens de rust van de Manchester-derby toen United al tegen een 4-0 achterstand aankeek.

Volgens de Britse media nam aanvoerder Bruno Fernandes eerst het woord, maar bleef deze nog vrij beleefd. “De houding en het geloof vanaf het begin was niet goed. Dat veroorzaakt veel problemen en zorgde ervoor dat we vroege doelpunten moesten incasseren. Nu moeten we het terugdraaien en de tweede helft moet veel beter. We zijn nu teleurgesteld, maar het is tijd om ons te richten op de prestaties die we al eerder bereikt hebben. We moeten saamhorigheid creëren en begrijpen dat we ons niet laten afmaken”, waren de woorden van de middenvelder.

Bulderende Martínez

Vervolgens nam Martínez het woord, waarbij de verdediger volgens The Sun hard tekeer ging tegen zijn ploeggenoten. De Argentijn was woest op de prestatie van de eerste helft en foeterde er flink op los. Dat ging zo hard volgens het Engels medium, dat zelfs mensen op de gang schrokken van het kabaal van Martínez. Ook The Telegraph schrijft dat de Argentijn een belangrijke rol heeft in de kleedkamer en een echte verbinder is. Ten Hag juicht het daarnaast alleen maar toe als spelers het woord durven te nemen in de kleedkamer en hun ploeggenoten terecht wijzen.

TIP: Pak 1.98x je inleg bij een zege van United op Everton!

Is Martínez een aanwinst voor United?

  • Ja, dat is een echte versterking
  • Nee, een goede aanvulling maar meer ook niet
  • Nee, is niet goed genoeg voor het topniveau
513+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie