Weghorst scoort en zet De Boer te kijk bij juichen, Bayern dendert door

Foto: Weghorst scoort en zet De Boer te kijk bij juichen, Bayern dendert door

Deze week verraste bondscoach Frank de Boer lief en leed door Wout Weghorst niet te selecteren voor het Nederlands elftal, vandaag kwam de spits met het perfecte antwoord: hij bezorgde VfL Wolfsburg nog maar weer eens de zege, door de 1-2 te scoren op bezoek bij Werder Bremen.

LEEUW WEGHORST TOONT ZIJN SPIERBALLEN

Wolfsburg kwam in Bremen al na negen minuten spelen op voorsprong door een knullig eigen doelpunt van de Amerikaan Josh Sargent, en een half uur later verdubbelde Weghorst de marge na een gigantische flater achterin bij Werder.

De Nederlander vierde zijn doelpunt door een leeuw na te doen, gevolgd door het tonen van zijn spierballen; duidelijk een signaal naar De Boer, die ondanks de spectaculaire vorm van Weghorst nog altijd voor jongens als Ryan Babel en Luuk de Jong blijft kiezen.

RODE KAART DEERT BAYERN MÜNCHEN NIETS



Verder kreeg Bayern München vandaag al na dertien minuten spelen een directe rode kaart (Alphonso Davies). Dan wordt het vast een lastige middag tegen middenmoter VfB Stuttgart, zou je denken. Maar niets bleek minder waar want in een half uur tijd na de rode prent stond het al 4-0 (!). Drie van de goals kwamen van het fenomeen Robert Lewandowski, de ander werd gescoord door Serge Gnaby. Na de theepauze deed de Rekordmeister – gelukkig voor Stuttgart – wat rustiger aan, met tien man.

Door de zege staat Bayern nu weer vier punten los van RB Leipzig, dat gisteren al met 0-1 won van Arminia Bielefeld. Borussia Dortmund won vandaag níét: het speelde met 2-2 gelijk. Erling Braut Haaland scoorde beide goals van BVB, waaronder een gelijkmaker in blessuretijd.

ALLE UITSLAGEN BUNDESLIGA


1. FC Köln – Borussia Dortmund 2-2


Bayern München – VfB Stuttgart 4-0


Eintracht Frankfurt – Union Berlin 5-2


Werder Bremen – Wolfsburg 1-2

Weghorst had bij Oranje moeten zitten

  • Eens
  • Oneens
738+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie