‘Weghorst keert terug naar de Eredivisie’

Foto: ‘Weghorst keert terug naar de Eredivisie’

Wout Weghorst en FC Twente willen er alles aan doen om aankomend seizoen met elkaar samen te werken. Beide partijen moeten echter wachten op Burnley, meldt Leon ten Voorde van TC/Tubantia.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Weghorst wil naar FC Twente

De centrumspits heeft een rijke loopbaan in het buitenland achter de rug. Nog altijd staat hij onder contract bij Burnley, al verhuurt de club hem dit voetbaljaar aan TSG 1899 Hoffenheim. Komende zomer heeft hij de intentie om terug te keren naar de Eredivisie, om voor FC Twente te spelen.

Het is geen geheim dat de club en speler achter de schermen met elkaar al spraken over de voorwaarden. Volgens de journalist zullen beide partijen er zonder twijfel uitkomen, wat mede komt doordat Weghorst bereid is om een fors bedrag aan salaris in te leveren voor zijn rentree.

Burnley kan nog dwarsliggen

Wél is de vraag wat Burnley van FC Twente verwacht. De Engelsen lijken te gaan degraderen naar de Championship, waardoor ze Weghorst graag van de loonlijst af zullen willen hebben. De aanvaller is namelijk een grootverdiener en lijkt niet bereid te zijn om op het tweede niveau te spelen.

Voorlopig wil de club echter nog geen indicatie geven over de vraagprijs, waardoor FC Twente en Weghorst een afwachtende houding hebben. Zodra Burnley het bedrag communiceert, dan kunnen beide partijen in onderhandeling. Een deal lijkt een kwestie van tijd te zijn.

Gaat Weghorst bij FC Twente slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
2295+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie