Weghorst en United reageren op transfer

Foto: Weghorst en United reageren op transfer

Wout Weghorst is in de wolken nu hij zich officieel speler van Manchester United mag noemen. De Oranje-international is afkomstig van Burnley, dat hem het afgelopen half jaar verhuurde aan Besiktas.

Weghorst is de vijftiende Nederlander die het officiële United-shirt aantrekt. “Ik voel me bevoorrecht om bij Manchester United te komen. Ik heb in het verleden tegen de club gespeeld en het is een fantastisch gevoel om nu de kans te krijgen om het beroemde rode shirt aan te trekken”, zo vertelt de spits op de clubwebsite.

De Nederlandse spits vervolgt: “Manchester United heeft dit seizoen veel vooruitgang geboekt onder Erik ten Hag, dat heb ik al gezien. Ik kan niet wachten om mijn rol te gaan vervullen om het team nog naar een hoger niveau te trekken. Wat er ook gebeurt: ik beloof dat ik alles zal geven in de komende maanden zolang ik de club vertegenwoordig. Ik kijk er naar uit om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeting en betrokken te raken bij de club.”

“In de geest van Erik ten Hag”

Engelse media reageren wisselend op de transfer van Weghorst. Directeur John Murtough is namens United wél gelukkig. “Zijn kwaliteiten zullen een extra dimensie toevoegen aan Manchester United. We werden ook aangetrokken door zijn sterke persoonlijkheid en toegewijde benadering van voetbal. Dat past perfect in de geest die Erik ten Hag aan het opbouwen is in de selectie.”

Wint Man Utd met 3-2 van Man City?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat dit een succes worden?

  • Ja
  • Nee
206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie