Weerzinwekkende beelden vechtpartij bij Atléti – Barça

Foto: Weerzinwekkende beelden vechtpartij bij Atléti – Barça

Gisteravond in de slotfase van Atlético Madrid versus FC Barcelona (0-1) kregen zowel Stefan Savic als Ferran Torres een rode kaart van scheidsrechter José Munuera Montero. En dat was ook niet zo gek, want de twee maakten zich schuldig aan een ordinair potje worstelen.

“Dit is volstrekt ontoelaatbaar”, schrijft de krant AS vandaag. “De beelden van de twee zorgen voor een smet op de wedstrijd.” En El Desmarque sluit zich daar bij aan: “Het leek meer op worstelen dan op voetbal. Torres beet Savic bijna in zijn oor.”

Het Franse RMC Sports kon haar ogen ook bijna niet geloven. “Tijdens de spannende slotfase van de wedstrijd vielen twee spelers op, en niet op een goede manier. De geïmproviseerde worstelpartij leverde twee rode kaarten op. Beide spelers konden daar weinig tegenin brengen, aangezien alles op camera is vastgelegd door de Spaanse televisie.”

‘Worstelen’

En vanuit Engeland schrijft ITV dat ‘worstelbond WWE trots zou zijn bij het zien van deze beelden’. In het rapport van arbiter Montero lezen we dat Torres bestraft werd voor ‘het aanhoudend vastgrijpen van het haar van de tegenstander waarbij de bal in het spel was, maar niet in zijn buurt’. En over Savic: ‘Hij greep zijn tegenstander met zijn arm bij de nek en trok deze met overmatige kracht naar zich toe’.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 15:39.

Beiden terecht rood

  • Eens
  • Oneens
205+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie