“Wat nu? Ik hoop Feyenoord-uit”

Foto: “Wat nu? Ik hoop Feyenoord-uit”

SV Spakenburg heeft dinsdagavond voor een ongekende stunt gezorgd in de TOTO KNVB Beker. Op bezoek bij eredivisionist FC Utrecht werd een 1-4 overwinning geboekt door de amateurclub.

Na IJsselmeervogels en VVSB is Spakenburg de derde halvefinalist ooit in het Nederlandse bekertoernooi. Floris van der Linden vertelde aan ESPN: “Mijn hamstrings en kuiten liepen helemaal vol, dan merk je dat het toch wel een hoger tempo is. Maar om heel eerlijk te zijn vond ik het niveauverschil wel meevallen. Pas in de laatste minuten begon ik er écht in te geloven. Toen wist ik: het gaat gebeuren. Of ik het al besef? Ik kan wel ‘ja’ zeggen, maar ik denk het niet.”

Van der Linden maakte zelf de 1-4, waar Wimilio Vink de openingstreffer op zijn naam schreef. Een goal à la Wesley Sneijder. “Ik heb veel naar Sneijder gekeken, dus bedankt”, vertelde hij met een knipoog. “Zo maak ik ze wel vaker, hoor. Ik heb de tickets voor de Europa League al geboekt. Het maakt nu niet meer uit wie we krijgen in de halve finales, we winnen toch wel.”

Trainer Chris de Graaf was ook door het dolle heen. “Wat nu? Ik hoop Feyenoord-uit. Ik heb goed contact met John de Wolf en kreeg al een appje van hem dat ik bij uitschakeling welkom was bij een wedstrijd van Feyenoord in de Kuip, maar ik stuurde al terug dat we zelf in die halve finale zouden staan. Nu hoop ik dat we tegen Feyenoord moeten spelen. Laatst ben ik bij Feyenoord tegen Lazio geweest, dat was echt geweldig.”

Wint Feyenoord in Heerenveen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kan Spakenburg het ook een topclub moeilijk maken?

  • Ja, waarom niet?
  • Nee, dit was het hoogst haalbare
135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie