Waar en hoe laat kijk je Lazio – Feyenoord?

Foto: Waar en hoe laat kijk je Lazio – Feyenoord?

Feyenoord staat dinsdagavond voor het belangrijke treffen met Lazio. Bij een overwinning kan de Nederlandse landskampioen een reuzenstap zetten richting overwintering in de Champions League. De Rotterdammers wonnen in De Kuip al met 3-1 en hebben daardoor een voorsprong van twee punten op de Italianen. De wedstrijd wordt ook live uitgezonden op de televisie. Hieronder lees je op welke zender je het Champions League-duel live kan volgen.

Grote belangen op het spel bij Lazio – Feyenoord

Feyenoord staat er na drie groepswedstrijden uitstekend voor in groep E van de Champions League. Met zes punten uit drie duels is het zelfs koploper en heeft het voorlopig goede papieren op overwintering. Bij een zege op Lazio zet men in ieder geval een reuzenstap, dat dan op vijf punten achterstand wordt gezet. Bovendien is dan het onderling resultaat helemaal in het voordeel van Feyenoord, dat in De Kuip al met 3-1 wist te winnen.

Waar kijk je Lazio – Feyenoord?

Het groepsduel tussen Feyenoord en Lazio kan je op twee televisiezenders volgen. Zowel RTL 7 als Ziggo Sport zenden het Champions League-duel uit. Bij laatstgenoemde is het duel te volgen via het kanaal Ziggo Sport Voetbal, waarvoor wel een abonnement is vereist. Om 14.00 uur kan je ook al op Ziggo Sport terecht voor de UEFA Youth League-wedstrijd tussen Lazio en Feyenoord.

Hoe laat begint de wedstrijd tussen Lazio en Feyenoord?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio begint om 21.00 uur en is zoals eerder vermeld te volgen via RTL 7 en Ziggo Sport. Voor een uitgebreide voorbeschouwing kan je op RTL 7 terecht, dat al om 19.55 uur begint met vooruitblikken. Een stuk langer dan bij Ziggo Sport Voetbal, waar de uitzending pas om 20.55 uur begint.

Vermoedelijke opstelling PSV: met Ibiza-kater tegen RKC

Ga jij kijken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik sla even over
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie