Voorbeschouwing: Juventus favoriet in duel tegen Lazio

Foto: Voorbeschouwing: Juventus favoriet in duel tegen Lazio

In de kwartfinale van de Coppa Italia neemt Juventus het op tegen Lazio Roma. Voor Juventus is de beker sinds de puntenmindering een belangrijke prijs geworden dit seizoen. Lazio doet daarentegen nog mee in verschillende competities. Welke ploeg weet zich voor de halve finale van de Coppa te plaatsen? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Juventus – Lazio Roma.

Juventus: teaminfo en vorm

Een aantal weken geleden kreeg Juventus te horen dat de club vijftien punten in mindering kreeg in de Serie A wegens gesjoemel met financiën. Daardoor is de club naar de dertiende plek in de Serie A afgezakt, waardoor voetballen in de Champions League er volgend seizoen niet in zit. Een prettige bijkomstigheid van het winnen van de Coppa Italia is dat je als club automatisch geplaatst bent voor de Europa League. Het winnen van de Italiaanse beker is voor Juventus de makkelijkste manier om nog een ticket voor de Europese competities te bemachtigen.

De vorm van Juventus is niet best de laatste weken. In de laatste drie competitiewedstrijden wist de ploeg niet een keer te winnen. Zo werd er verloren van koploper Napoli (5-1) en van Monza (0-2). Daartussen werd er in een spectaculair duel ook nog gelijkgespeeld tegen Atalanta Bergamo (3-3). De defensieve zekerheid die Juventus in oktober en november had lijkt compleet te zijn verdwenen.

Tijdens de 0-2 nederlaag tegen Monza zat Paul Pogba voor het eerst in maanden weer bij de selectie van Juventus. De Franse middenvelder kwam over van Manchester United, maar hij maakte dit seizoen nog geen minuten door een ernstige blessure. Het is onwaarschijnlijk dat hij tegen Lazio de hele wedstrijd zal spelen, maar hij is wel inzetbaar. Daarnaast is Dušan Vlahović ook weer terug van een blessure. Vlahović is topscorer van Juventus en de club heeft hem in de afgelopen wedstrijden erg gemist. De Servische aanvaller heeft aan één kans genoeg om te scoren en dat is precies wat Juventus nu nodig heeft.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lazio Roma: teaminfo en vorm

Het Lazio Roma van Maurizio Sarri staat momenteel knap derde in de Serie A. Dit heeft Lazio te danken aan stabiele resultaten in de laatste weken, maar ook door mindere prestaties van Atalanta, AC Milan en de straf van Juventus. Zonder de straf van Juventus hadden de twee ploegen evenveel punten gehad. Dit geeft aan dat Lazio en Juventus erg aan elkaar gewaagd zijn qua niveau.

I Biancocelesti is goed uit de winterstop gekomen. In de laatste vier wedstrijden wist de club acht punten te pakken waardoor er naar de derde plaatst werd geklommen. Tegen Empoli (2-2) en Fiorentina (1-1) kwam de ploeg niet verder dan een gelijkspel, maar AC Milan (4-0) en Sassuolo (0-2) werden overtuigend verslagen.

Ciro Immobile is al jarenlang de topscorer en belangrijkste aanvaller van Lazio. De laatste weken kwakkelde hij wat met zijn fysieke gesteldheid waardoor hij niet elke wedstrijd kon spelen. Het opvallende is dat het zonder Immobile verrassend goed ging met de club. AC Milan werd dus met 4-0 verslagen zonder de aanvoerder en aanvalsleider. Toch zal Sarri erg blij zijn dat hij weer over Immobile kan beschikken tegen Juventus.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Juventus – Lazio Roma

Deze twee ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd. Daarom lijkt de vorm van de dag deze wedstrijd te gaan bepalen. Juventus lijkt in een dip te zitten terwijl Lazio juist veel punten wist te pakken in de laatste wedstrijden. Tip: wedden op ‘Lazio wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 3.75 bij bet365.

Lazio wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:57
7+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
20+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
9+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
18+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
18+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
56+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
42+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
26+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
37+
Legends blikken exclusief vooruit op bijzonder duel met Ajax
08:42
18+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
59+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
143+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
243+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
212+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
517+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
22:45
577+
Doorbraak bij Feyenoord? “Een opening”
22:30
237+
Hélène Hendriks onthult ‘nieuwe Heerenveen-trainer’
22:23
252+
‘Genadeklap dreigt voor Vitesse’
22:15
123+
Driessen ziet ‘gemiste kans voor PSV’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie