Vermoedelijke opstellingen FC Twente en Ajax: ‘Geen cadeautjes voor Ajax’

Foto: Vermoedelijke opstellingen FC Twente en Ajax: ‘Geen cadeautjes voor Ajax’

Ajax heeft zondag nog de mogelijkheid om plek twee te grijpen in de Eredivisie. Daarvoor moet Ajax winnen op bezoek bij FC Twente en moet PSV verliezen bij AZ. Hoewel er voor Twente niets meer op het spel staat, lijken de Tukkers geenszins van plan om mee te werken aan een Ajax-overwinning.

Twente gaat volle bak tegen Ajax

Dat vertelde ook Ron Jans, geciteerd door het Algemeen Dagblad in zijn vooruitblik op het duel. “We zijn helemaal niet uitgevoetbald. Wij willen met een zo goed mogelijk gevoel de play-offs in. Wij spelen thuis en het stadion is stijf uitverkocht. We gaan ons niet sparen. Dit wordt een heerlijke wedstrijd.”

Volgens Jans valt er nog genoeg te halen komende zondag. “Je speelt tegen Ajax en we kunnen het seizoen afsluiten met de minste goals tegen in de eredivisie. Ik had het er nog over met Lars (Unnerstall,). Ik vroeg hem: besef je wel hoe bijzonder het is dat we al 17 keer de nul hebben gehouden? En dat het heel speciaal is dat dat een club buiten de top drie de minste tegentreffers heeft?”

Ook Ajax-trainer John Heitinga vertelde tegenover Ajax TV geen makkelijke wedstrijd te verwachten. “Dat weten we. Dat weet ik al vanaf de jeugd. Zij spelen natuurlijk nog in de play-offs. Het zal een lastige middag worden. Ze hebben fanatiek publiek en een goede ploeg die goed voetbal speelt.” Volgens Heitinga is de opdracht echter heel simpel. “Wij moeten. We krijgen een kans en die moeten wij met beide handen aangrijpen. Wij moeten zelf winnen.”

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall: Brenet, Pleguezuelo, Propper, Smal; Zerrouki, Sadilek, Vlap; Cerny, Ugalde, Misidjan.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Timber, Hato, Wijndal; Álvarez, Taylor; Kudus, Bergwijn, Tadic; Brobbey.

Wint FC Twente van Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wat verwacht jij voor uitslag?

  • Winst voor FC Twente
  • Winst voor Ajax
  • Gelijkspel
422+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie