Vermoedelijke opstelling PSV: ‘Bosz schuift in voorhoede’

Foto: Vermoedelijke opstelling PSV: ‘Bosz schuift in voorhoede’

PSV heeft dinsdagavond vermoedelijk weer de beschikking over Johan Bakayoko en dus kan de Belgisch international ook in de basis verwacht worden in het Champions League-duel met Borussia Dortmund. Bosz zal naar verwachting de voorhoede dan ook wat anders inrichten dan tegen Heracles Almelo.

Bosz wisselt in PSV-aanval en geeft Bakayoko weer basisplaats

In de wedstrijd tegen Heracles ontbrak Bakayoko nog vanwege ziekte, maar Bosz had maandagmiddag op de persconferentie goed nieuws te melden. “Johan gaat meetrainen en op basis van de training gaan we beslissen of en in welke mate hij inzetbaar is. Johan is maar kort ziek geweest en heeft maar één wedstrijd gemist.”

Vrijdag begon Hirving Lozano nog als rechtsbuiten, maar de Mexicaan zal vermoedelijk dinsdag terugverhuizen naar de linksbuitenpositie. Luuk de Jong zal zoals gebruikelijk tussen Bakayoko en Lozano de aanvalsleider zijn. Daarnaast zal Bosz naar verwachting ook het middenveld gaan wijzigen, waar een terugkeer van Ismael Saibari voor de hand ligt. Dat gaat dan ten koste van Malik Tillmann. Jerdy Schouten en Joey Veerman zijn de andere twee middenvelders.

Lang en Til nog afwezig bij PSV door blessures

Achterin worden geen wijzigingen verwacht en zal de viermansdefensie bestaan uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest, met daarachter doelman Walter Benítez. Bosz kan geen beroep doen op Noa Lang en Guus Til, die beiden nog geblesseerd zijn.

Later vandaag lees op je SoccerNews.nl ook nog een uitgebreide voorbeschouwing op het Champions League-duel tussen PSV en Borussia Dortmund.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wat voor resultaat verwacht jij?

  • Winst voor PSV
  • Winst voor Dortmund
  • Gelijkspel
350+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie