‘Vandaag Inside nog op één manier te redden’

Foto: ‘Vandaag Inside nog op één manier te redden’

Keert Vandaag Inside nog terug op televisie? Johan Derksen leek de deur op slot te hebben gegooid, maar volgens Harry Vermeegen heeft John de Mol de mogelijkheid om het programma nieuw leven in te blazen.

Imagodeskundige Zabeth van Veen heeft de indruk dat het VI-programma nog kans maakt. “Derksen heeft vol vuur John de Mol verdedigd in de talkshow als het bijvoorbeeld over The Voice ging. Ik denk niet dat De Mol het programma echt van de buis wil houden”, zo stelt zij in het Algemeen Dagblad. “Dat willen ze niet kwijt.”

Eén oplossing

Er is wel een breuk ontstaan in de relatie, zo weet ook Vermeegen. “Die Derksen heeft gewoon helemaal de balen van Talpa. (…) Ze hebben hem laten vallen. Nu, op dit cruciale moment, hebben ze hem laten vallen, en daar stapt Johan niet zo makkelijk overheen. Hoe krijgen we dit weer recht? Het kan volgens mij maar op één manier en als dat niet gebeurt, dan komt Johan Derksen niet terug.”

Welke manier dat is? “Eén manier is er maar: de John. De John van Talpa zal in zijn auto moeten stappen en de afstand moeten afleggen tussen Hilversum en Grolloo. Dat is 170 kilometer, twee uur rijden. Jij gaat naar Grolloo en jij gaat daar praten met Johan Derksen. Talpa zit natuurlijk de hele dag op hun kop te krabben. Die hebben een verschrikkelijke spijt dat ze gewoon het gezicht van de zender zomaar húp uit de deur hebben laten lopen.”

“Natuurlijk denken die bij zichzelf: hoe kunnen we dit weer rechtbreien?”, vervolgt de opiniemaker, die zich tot De Mol richt. “Jij belt aan aan zijn voordeurtje en je maakt nederig je excuus voor het wangedrag van de Talpa-directie en daarna ga je met hem rustig bespreken hoe het programma weer terugkomt op tv. Dat is de enige manier en voor jouw persoonlijke bezoek, nederig hè, zal Johan Derksen gevoelig zijn.”

TIP: Wedden op voetbalduels? Waag je voorspelling bij Circus en pak €250 bonus!

Hoop jij dat Vandaag Inside terugkeert?

  • Ja
  • Nee
551+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie