Van Hanegem voorspelt volgende Feyenoord-revelatie: ‘Na twee jaar weer weg’

Foto: Van Hanegem voorspelt volgende Feyenoord-revelatie: ‘Na twee jaar weer weg’

Willem van Hanegem is niet per se opgelucht dat Arne Slot Feyenoord trouw blijft. Dat vertelt de voormalig international in de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem: ‘Misschien worden andere trainers ook kampioen met dit elftal’

“Opgelucht? Hij speelde toch zelf niet mee. Ik heb er niet zoveel mee. Als hij weggaat, gaat hij weg. Dan moet ik toch niet in paniek thuis gaan zitten”, vertelt Van Hanegem, die in Sipke Hulshoff alvast een goede potentiële opvolger van Slot ziet. “Want dat is de man die normaal gesproken op het veld staat.”

“Misschien kunnen andere trainers, zoals Advocaat, ook wel met dit elftal kampioen worden. Daarvoor moet hij dan wel aanvallender spelen. Het ging dit seizoen ook lang niet altijd makkelijk. Vorig seizoen speelden ze veel aanvallender en met meer druk.”

‘Spelers als Paixão binnen twee jaar al weer kwijt’

Belangrijker is de spelersgroep, stelt De Kromme. “Nu zijn er spelers die echt wel eens een goede versterking kunnen worden in de toekomst. Ik denk dat Igor Paixão een hele goede speler is bijvoorbeeld. Hij doet een aantal dingen die hij als enige kan, zoals de pass op Gimenez in de kampioenswedstrijd. Hij kan ook goed koppen en is best stevig. Meestal ben je dat soort spelers na twee jaar kwijt.”

Feyenoord
Vitesse
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 mei 2023 14:26.

Paixão is na twee jaar al weer weg bij Feyenoord

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
832+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie