Van Gaal-uitspraken motiveert België

Foto: Van Gaal-uitspraken motiveert België

De internationals van België zijn tot op het bot gemotiveerd na de uitspraken van Louis van Gaal. De Nederlandse bondscoach vertelde tijdens de persconferentie dat hij dacht dat de Oranje-mannen gingen winnen van onze Zuiderburen. Toby Alderweireld denkt daar anders over…

De ervaren international, die nu voor FC Antwerp speelt, had op de persconferentie van België wel wat te zeggen over de woorden van onze bondscoach. “Die woorden geven iets van motivatie”, zei de verdediger tegen de toegestroomde pers. 

België 

De verdediger weet dat Nederland veel kwaliteiten heeft: “Het wordt niet gemakkelijk, maar als wij goed zijn, kunnen we van iedereen winnen. Dus ook van Nederland. We hebben heel veel kwaliteit en kunnen ze pijn doen.”

Op basis van de vorige wedstrijd kun je dat echter niet stellen. De Belgen gingen met 1-4 onderuit tegen de mannen van Van Gaal. Alderweireld hoopt dat de Belgen in de volgende ontmoeting wél hun niveau kunnen halen. “Het is morgen aan ons om te laten zien dat we de ‘Rode Duivels’ zijn. We zijn gebrand om een goed resultaat te halen.”

Volgens bondscoach Roberto Martínez zijn er echter geen revanchegevoelens: “We willen namelijk altijd beter worden”, zei de coach, die net als Van Gaal wil winnen. “We willen deze klus klaren. Dit is het derde seizoen in de Nations League en we willen voor de tweede keer bovenaan eindigen.”

TIP: Wint Nederland van België? De odd is 2.5x

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
79+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie