United incasseert enorme dreun op Old Trafford

Foto: United incasseert enorme dreun op Old Trafford

Manchester United heeft maandagavond een waardeloze indruk gemaakt in de Premier League. Het elftal van Ralf Rangnick wist zich in eigen huis niet te ontdoen van Wolverhampton Wanderers en verloor in de slotfase zelfs met 0-1.

United sloot 2021 af met een 3-1 zege op Burnley, maar wist daarvoor niet te winnen bij Newcastle United (1-1). Gezien de zware strijd om een topvier-klassering mocht er tegen Wolverhampton dan ook niet worden gemorst. Desalniettemin maakte het elftal van Rangnick een kleurloze indruk in de eerste 45 minuten op Old Trafford. Met Donny van de Beek als bankzitter wist United weinig te creëren.

Wolverhampton Wanderers was zelfs de bovenliggende ploeg in Manchester. De bezoekers hielden United goed in bedwang en verschenen zelf meermaals in kansrijke posities, maar doelman David de Gea wist de thuisploeg overeind te houden met een aantal reddingen.

In de tweede helft kwam United iets beter aan voetballen toe. Cristiano Ronaldo kreeg zijn momenten, maar zijn 1-0 werd afgekeurd vanwege buitenspel en kort daarna schoot hij de bal voorlangs. De Portugese steraanvaller kon deze avond niet zijn stempel drukken. Ook Bruno Fernandes liet een grote kans onbenut.

In de eindfase ging Wolverhampton er alsnog met de zege vandoor. Nadat United dankzij de lat nog ontsnapte aan een goal van Roman Saiss, daar vond uitgerekend de Portugees João Moutinho het doel. De landgenoot van Ronaldo prikte de bal slinks voorbij De Gea en bezorgde United hoofdpijn in de strijd om plek vier.

Scoreverloop: 0-1 (82′) João Moutinho

Wint United van Villa? De odd bij bet365 is 1.50!

Gaat United de CL mislopen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie