United-icoon roept Ten Hag op: ‘Hij moet meer spelen, boeiender dan Antony’

Foto: United-icoon roept Ten Hag op: ‘Hij moet meer spelen, boeiender dan Antony’

Erik ten Hag doet het vooralsnog uitstekend bij Manchester United. Toch is voormalig spits Andy Cole niet content met één aspect: het geringe aantal speelminuten voor jonkie Alejandro Garnacho.

Vooralsnog moet Garnacho het doen met minuten in de beker, waar Antony op zijn positie de voorkeur krijgt in de competitiewedstrijden. Tot ongenoegen bij Cole, die zelf goed was voor 121 goals in 275 officiële wedstrijden voor de club. “Garnacho boeit me veel meer om eerlijk te zijn.”

‘Boeiender dan Antony’

Cole vervolgt in gesprek met Casinos en Ligne over Garnacho: “Hij is dreigend en agressief aan de bal en heeft altijd de intentie om zijn tegenstander te passeren. Het lijkt hem niets te doen. Hij snelt met gemak langs tegenstanders om voor te zetten of zelf af te ronden.”

“Als je als spits als ik zo’n vleugelspeler hebt die de ballen altijd voor het doel krijgt, hoef je je alleen maar op de goal te focussen. Je weet dat die bal gaat komen. Ik vind hem een zeer getalenteerde speler en zou willen dat hij meer minuten krijgt.” De achttienjarige Garnacho, die een Argentijns én een Spaans paspoort heeft, kwam in 2020 over van Atlético Madrid.

Old Trafford

FA Cup

28 januari 2023

16:00

Manchester United
Reading
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 januari 2023 15:58.

Garnacho heeft meer potentie dan Antony

  • Eens
  • Oneens
104+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie