‘Uitstekend nieuws voor Ten Hag’

Foto: ‘Uitstekend nieuws voor Ten Hag’

Erik ten Hag heeft Marcus Rashford weer aan de praat gekregen bij Manchester United. De Engels international, die onder Louis van Gaal doorbrak op Old Trafford, is volgens Manchester Evening News aan het onderhandelen over contractverlenging.

Rashford ligt op dit moment nog vast tot het einde van volgend seizoen. Aan het einde van het vorige voetbaljaar en in de zomerstop voor het huidige seizoen werd er nog hevig getwijfeld aan de Red Devil-toekomst van de Engelsman. Ten Hag heeft daar verandering in gebracht.

Onder leiding van de Nederlandse manager leefde Rashford weer op. De Engelse aanvaller, die door Ten Hag op alle posities in de aanval werd gebruikt dit seizoen, staat inmiddels op 27 doelpunten en negen assists in 43 wedstrijden dit seizoen.

In totaal speelde de pas 25-jarige aanvaller al bijna 350 officiële wedstrijden voor Manchester United. Daar lijken volgens Manchester Evening News nog wat wedstrijden bij te komen. Volgens het regionale dagblad gaan de contractonderhandelingen de goede kant op.

Aan het begin van het seizoen werd Rashford nog gelinkt aan een transfer naar Paris Saint-Germain. Inmiddels lijkt de Engelsman zijn toekomst weer op Old Trafford te zien. Met Ten Hag won United de eerste prijs in jaren. De ploeg is daarnaast nog in de race voor de Europa League en komt zondag in actie in de kwartfinale van de FA Cup (tegen Fulham, red.).

Rashford scoorde in de Europa League-achtste finale de enige treffer in het uitduel tegen Real Betis. Na afloop was Ten Hag lovend over de ontwikkeling die de Engelsman doormaakt dit seizoen.

“Zijn vorm zegt wel iets over de teamprestaties, en iets over hem”, zei Ten Hag na afloop van dat duel. “Als hij de focus behoudt en zorgt dat hij de energie heeft, zal hij in scoringspositie komen en dan gaat het om hem. Hij is in staat om kansen af te maken. Alle goede spitsen weten dat niet elke kans raak is, maar de helft moet wel binnen want zoveel kansen krijg je niet.”

Manchester United
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 17:25.

Rashford verlengt zijn contract bij United

  • Denk het wel
  • Denk het niet
910+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie