Trotse en gelukkige Piqué: “Ik vier mijn 25-jarige jubileum nu dankzij hem”

Soccernews

FC Barcelona zit diep in het hart van Gerard Piqué. De grootvader van de verdediger heeft ervoor gezorgd dat hij al vroeg lid werd van de Catalaanse topclub, zo laat Piqué weten op de website van de UEFA.

“Ik ben heel trots, buiten het feit dat ik de beslissing niet nam om een ‘socio’ (lid van Barcelona, red.) te worden. Ik was toen slechts een paar dagen oud, maar het klopt dat mijn grootvader en mijn ouders me bewust maakten van wat het betekende om een fan te zijn, hoe je een ‘Barcelonista’ werd en daar ben ik heel erg trots op”, zei de nu 25-jarige Piqué.

“Het was het idee van mijn grootvader. Hij zat in het bestuur bij Barcelona en vanaf het begin wilde hij een [i]Barcelonista[/i] van me maken. Ik moet hem daarvoor bedanken, ik vier mijn 25-jarige jubileum nu dankzij hem.” Naast zijn jubileum als lid van Barcelona krijgt Piqué binnenkort ook een kindje, samen met zangeres Shakira. De planning is dat het kindje in januari ter aarde komt.

“Ik geloof dat liefde je kan veranderen. Dat is een belangrijk deel van mijn leven. Als je dat hebt, zie je dingen op een anderen manier. Als je single bent, concentreer je je veel op voetbal en vrienden. Nu is het je partner en er komt een baby aan. Dingen veranderen en je moet je aanpassen. Ik vind alles wat me overkomt heel mooi.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie