Triest nieuws: Thijs Slegers (46) overleden

Foto: Triest nieuws: Thijs Slegers (46) overleden

Thijs Slegers is maandagochtend op 46-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zojuist. De voormalig perschef van PSV maakte in februari bekend dat hij ongeneeslijk ziek is verklaard door een afstotingsziekte na een stamceltransplantatie voor acute leukemie.

Thijs Slegers (46) overleden

PSV schrijft op de clubwebsite over de geboren Veldhovenaar: “Als journalist was Thijs Slegers jarenlang PSV-watcher voor verschillende media. In 2015 voegde hij zich bij PSV als perschef. Zeven jaar heeft hij die rol met passie vervuld, toen hij in 2020 te horen kreeg dat hij leed aan acute leukemie. Na een zwaar medisch traject pakte hij vol goede moed zijn werk bij PSV weer op. Begin dit jaar kreeg hij van de artsen te horen dat ze niets meer voor hem konden doen.”

De afgelopen maanden zette Slegers zich samen met PSV in voor een grote campagne om bloed- en stamceldonoren te strikken. “Dat deed hij, zoals altijd, met veel succes. Duizenden mensen hebben zich de afgelopen tijd aangemeld bij stichting Matchis en Sanquin. “

PSV besluit: “De club is in gedachten bij zijn familie en alle nabestaanden en wenst iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie