TRANSFERUURTJE 2/2: Willems, Pogba, Kada, Hupperts, Alberg, De Sa

Soccernews

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

[b]Nederland:[/b]

De kans dat [b]Roland Alberg[/b] komende zomer vertrekt bij [b]ADO Den Haag[/b] lijkt groot. De middenvelder beschikt in de Hofstad nog over een contract tot aankomende zomer en weet nog niet of de club wel met hem door wil, zo laat hij weten aan [i]Omroep West[/i]. [url=//news/341536/Vertrek_lonkt_voor_ADO-middenvelder:_Mijn_zaakwaarnemer_wordt_platgebeld]De ex-aanvoerder heeft over belangstelling in ieder geval niets te klagen.[/url] “Ik word zelf niet platgebeld, maar mijn zaakwaarnemer wel. Ik heb gezegd dat ik niks wil weten totdat er iets concreets speelt”, aldus Alberg.

[b]Ajax[/b] stalde [b]Lesly de Sa[/b] afgelopen zomer op huurbasis bij Willem II. [url=//news/341535/Uitzichtloze_situatie_dreigt_Ajax-huurling_te_treffen]Door de Tilburgse club werd ook een koopoptie opgenomen in het contract, maar de kans is gering dat deze optie gelicht gaat worden.[/url] Willem II probeert deze maand [b]Guus Hupperts[/b] toe te voegen aan de selectie. De vleugelaanvaller speelt nu nog voor [b]AZ[/b], maar komt in Alkmaar weinig aan spelen toe. Het [i]Brabants Dagblad[/i] weet dat zijn komst een streep door de rekening is voor De Sa.

[img]//uploads/lesly-de-sa(willem-ii)(11-01-2016).jpg[/img]

[url=//news/341525/Heerenveen_wijst_tweetal_clubs_ondanks_lastige_situatie_af][b]Tarik Kada[/b] zet zijn voetbalcarrière mogelijk voort buiten Friesland.[/url] De negentienjarige aanvaller komt bij [b]sc Heerenveen[/b] zelden aan spelen toe en staat in de belangstelling van een aantal andere clubs. Zowel eredivisionist [b]NEC[/b] als eerstedivisionist [b]NAC Breda[/b] zou zich willen inlijven met Kada. Een jaar geleden maakte de talentvolle aanvaller zijn debuut voor sc Heerenveen, maar van een echte doorbraak is het niet gekomen.

De supporters van [b]PSV[/b] lijken langzamerhand een beetje nerveus te worden nu [b]Jetro Willems[/b] zijn contract bij de club nog altijd niet heeft verlengd. De linksback van de Eindhovenaren wilde zich echter eerst volledig richten op zijn herstel. [url=//news/341495/Contractverlenging_bij_PSV_blijft_vooralsnog_uit:_Ik_denk_niet_dat_Marcel_nerveus_wordt]Nu hij bijna hersteld is, gaan de gesprekken met Marcel Brands hervat worden.[/url] “Ik krijg vaak de vraag in Eindhoven of ik ga verlengen. Dan probeer ik duidelijk te maken dat op dit moment voor PSV het belangrijkste is dat we wedstrijden winnen en prijzen pakken. Voor mij is fit worden het belangrijkste en natuurlijk dat we ons doel halen met PSV”, zo liet de linksback weten aan [i]De Tafel van Kees[/i].

[img]//uploads/jetro-willems(psv)(11-01-2015).jpg[/img]

[b]Buitenland:[/b]

[b]Real Madrid[/b] mag de komende twee transferperiodes geen spelers aankopen en dus wil de ploeg van Zinedine Zidane alvast een voorschot nemen. Een van de spelers die op het verlanglijstje staat is [b]Paul Pogba[/b], een van de grootste talenten ter wereld. De Fransman staat momenteel onder contract bij [b]Juventus[/b]. [url=//news/341502/Spaanse_journalist_onthult:_Pogba_wil_alleen_naar_deze_club]Volgens de Spaanse journalist Paolo Bargiggia maakt de [i]Koninklijke[/i] geen schijn van kans en is de kans groot dat [b]FC Barcelona[/b] zijn volgende bestemming zal worden.[/url] “Pogba heeft alleen oren naar Barcelona”, aldus de journalist van [i]Sport Mediaset[/i].

Willems moet gewoon verlengen bij PSV.

  • Eens
  • Oneens
113+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie