Transfergeweld PSV op komst: “Zinderend slot lonkt”

Foto: Transfergeweld PSV op komst: “Zinderend slot lonkt”

Bij PSV beloven het nog drukke dagen te gaan worden in de slotdagen van de transferperiode. Tot aan de return tegen de Rangers FC wordt er rust gepredikt, maar na het duel met de Schotten wordt volgens het Eindhovens Dagblad een hoop transfergeweld verwacht.

Focus op Champions League

PSV wil eerst volledig de focus leggen op plaatsing voor de Champions League. Daarvoor moet woensdag afgerekend worden met Rangers na het 2-2 gelijke spel in Schotland. Ondertussen is in Eindhoven een bod van twintig miljoen euro neergelegd op Bakayako, maar het Brabants medium vindt het aannemelijk dat die aanbieding ‘razendsnel van tafel wordt geveegd’ door de clubleiding van PSV.

Volgens de krant lonkt er nog wel ‘een zinderend slot’ op de transfermarkt. De komende dagen blijft het in ieder geval stil, ook al mocht er bijvoorbeeld interesse zijn in Joël Drommel of Yorbe Vertessen, dan wordt er niet meegewerkt aan een transfer. Het enige waar PSV geen controle over heeft is een mogelijke transfer van Ibrahim Sangaré, die voor een vastgesteld van 37 miljoen euro mag vertrekken. Nottingham Forest zou nog altijd belangstelling hebben, terwijl er ook andere clubs in de race zouden zijn. Het Eindhovens Dagblad meldt dat het juiste bedrag echter nog niet geboden is.

PSV aast op versterkingen

PSV hoopt daarnaast nog een aantal inkomende transfer te realiseren. Zo wil het graag nog een centrale verdediger aantrekken waar Jarrad Branthwaite voor in beeld is. De verdediger werd vorig seizoen al gehuurd van Everton, maar PSV wil de Engelsman nu definitief inlijven. Dat is echter geen goedkope optie voor de Eindhovenaren, die naar verluidt meer dan tien miljoen euro moeten betalen voor de verdediger. Ook Zeno Debast van RSC Anderlecht geldt als mogelijke kandidaat, terwijl Aster Vranckx van Wolfsburg nog in beeld is om het middenveld te komen versterken.

Moet PSV Branthwaite wel halen?

  • Ja, goed plan
  • Nee, niet aan beginnen
977+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie