‘Transfer Noa Lang dankzij Cody Gakpo’

Foto: ‘Transfer Noa Lang dankzij Cody Gakpo’

De toekomst van Noa Lang ligt mogelijk in de Premier League. Journalist Dean Jones verwacht dat Leeds United een serieuze poging gaat ondernemen om de buitenspeler van Club Brugge in te lijven.

Fabrizio Romano liet verklaarde in zijn column voor CaughtOffside: “Noa Lang heeft de mogelijkheid om in januari te vertrekken, maar Club Brugge zit nu in een positieve flow en wil hem alleen verkopen als er een goed bod op tafel komt. Op dit moment is er niets concreets, het is te vroeg. De vraagprijs is altijd rond de dertig à 35 miljoen euro geweest.”

Leeds wil toeslaan

Tegenover GiveMeSport geeft Jones te kennen dat Leeds United zich waarschijnlijk in de strijd gaat mengen. “Leeds United wil een teleurstelling à la Gakpo vermijden. Die zijn ze misgelopen en zijn naam valt nu bij elke grote club in Europa, dus dat kan zomaar ook gebeuren met Noa Lang. Hij heeft een gigantisch potentieel en doet het altijd goed, dus ik verwacht dat ze spoedig gaan pushen om dat voor elkaar te krijgen.”

Lang liet na vorig seizoen al weten open te staan voor een nieuw avontuur. De Oranje-international nam praktisch zelfs al afscheid van Club Brugge, maar de gewenste aanbieding voor club en speler bleef uiteindelijk uit. Leeds United zou na de ‘nee’ van PSV-aanvaller Cody Gakpo nu dus een grote kans maken om de voormalig Ajacied in te lijven.

Overigens valt in Franse media ook AS Monaco als optie.

Wint Leeds van Manchester City?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Doen?

  • Ja
  • Nee
1181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie