TOTW 12-voorspellingen FIFA 23

Foto: TOTW 12-voorspellingen FIFA 23

Nu de Ligue 1 van start is gegaan, ontbreekt alleen de Bundesliga wat betreft de ‘grote vijf’. TOTW 12 lijkt een team te worden vol aanvallend ingestelde spelers, met Ben Yedder, Osimhen en Dybala die allemaal in aanmerking komen voor potentiële upgrades. Buiten de spitsen vertrouwen we op zwaar opgewaardeerde IF’s als bruikbare kaarten.

Aaron Ramsdale – GK – 82 > 85 OVR

Zeven reddingen en clean sheet / 2-0 winst tegen Tottenham / Sky Rating: 8

Omdat Manchester United City versloeg, kon Arsenal zijn voorsprong als Premier League-koploper uitbreiden via een eigen pikante derby. Het was wéér een succesvolle Noord-Londense derby (tegen Tottenham Hotspur dus) met Ramsdale die uitblonk tussen de palen. Kan iemand Arsenal nog stoppen, nu het gat acht punten bedraagt?

Nordi Mukiele – RWB – 79 > 87 OVR

Twee assists en clean sheet / 2-0 winst tegen Angers / L’Équipe Rating: 7

Mukiele is bijna de perfecte optie als hoofdrolspeler deze week na de assist op beide PSG-doelpunten tijdens de 2-0 overwinning. Met een lekkere upgrade in het verschiet biedt hij een nieuwe route in de PSG-verdediging.

Chancel Mbemba – CB – 79 > 84 OVR

Doelpunt en clean sheet / 2-0 winst tegen Troyes / L’Équipe Rating: 7

Er waren deze week verschillende defensieve opties uit de Ligue 1, maar omdat een paar daarvan zilver zijn, zijn hun kansen beperkt. Mbemba daarentegen zou een zekerheidje moeten zijn na de 2-0 overwinning van Marseille.

Hamari Traore – RWB – 80 > 87 OVR

Doelpunt en clean sheet / 1-0 winst tegen PSG / 7 L’Équipe Rating: 7

Het trio van Ligue 1-verdedigers wordt gecompleteerd door Traore. Rennes verraste PSG met een 1-0 overwinning, dankzij een treffer van Traore. Het is een resultaat waardoor het gat naar de top nog maar drie punten bedraagt en Rennes zijn Europese positie behoudt.

Marcus Rashford – LM – 81 > 85 OVR

Eén doelpunt / 2-1 winst tegen Manchester City / Sky Rating: 8

Het was nog niet zo lang geleden dat Ten Hag in twijfel werd getrokken, maar na het lozen van een ongelukkige Cristiano Ronaldo en de tijd om tot rust te komen ziet Manchester United er het beste uit sinds lange tijd en een groot deel daarvan staat op het conto van Rashford. De overwinning tegen City was Uniteds vijfde opeenvolgende overwinning in de Premier League en daardoor staan ze nu slechts één punt achter op hun rivalen.

Jonathan David – CAM – 79 > 85 OVR

Twee goals / 5-1 winst tegen Troyes / L’Équipe Rating: 8

Zowel David als Bayo stond zondag twee keer op het scorebord tijdens een routinezege op Lille. Omdat David een diepere rol heeft en een meer gewilde kaart is, denk ik dat hij de man zal zijn die EA selecteert.

James Ward-Prowse – CAM – 81 > 85 OVR

Twee goals / 2-1 winst tegen Everton / Sky Rating: 8

Southampton keek tegen een achterstand aan tegen Everton, maar met de magie van JWP draaiden ze de zaken om en pakten ze de drie punten.

Ademola Lookman – RW – 77 > 87 OVR

Twee goals, één assist / 8-2 winst tegen Salernitana / Gazzetta Rating: 7.5

Er waren genoeg wedstrijden met hoge scores dit weekend, maar in geen enkele werd er vaker gescoord dan in de 8-2 thuisoverwinning van Atalanta. Hojlund werd eigenlijk MOTM, maar als zilveren spits met één doelpunt kan ik zijn selectie niet verantwoorden en kies ik in plaats daarvan voor Lookman, die betrokken was bij drie van die acht doelpunten.

Paulo Dybala – ST – 86 > 88 OVR

Twee goals / 2-0 winst tegen Fiorentina / Gazzetta Rating: 7.5

Het is al een tijdje geleden dat we een OTW-upgrade zagen, maar nadat Dybala dit weekend twee keer scoorde voor Roma komt daar hoogstwaarschijnlijk verandering in. De Argentijn blijft Juventus laten zien wat ze missen met weer een geweldige prestatie voor Roma.

Victor Osimhen – ST – 83 > 87 OVR

Twee goals, één assist / 5-1 winst tegen Juventus / Gazzetta Rating: 8.5

Als er enige twijfel bestond over de kwaliteit van dit Napoli-team, dan werd die dit weekend weggenomen na een sublieme teamprestatie, waardoor ze de vloer aanveegden met Juventus én tien punten loskwamen aan de top van de Serie A. Osimhen eiste de eer op met zijn drie doelpunten, waardoor Gazzetta hem een 8,5 gaf.

Wissam Ben Yedder – ST – 84 > 88 OVR

Hattrick / 7-1 winst tegen Ajaccio / L’Équipe Rating: 8

Er is een risico verbonden aan deze keuze, omdat Ben Yedder onlangs nog onderdeel was van de Centurion-promotie. Gezien het feit dat hij niet meer in de pakketjes zit en dat hij dit weekend een hattrick scoorde, denk ik dat ik dat door de vingers kan zien, maar WBY is niet gegarandeerd, ondanks dat hij er drie scoorde.

Wissels

Fernando Martínez – GK – 75 > 83 OVR

Vijf reddingen / 1-1 gelijkspel met Atlítico Madrid / 3 sterren in Marca

Twee dingen waar ik deze week mee worstelde waren keepers en de La Liga-opties. Dus als ik een gokje ga wagen is het verstandig om aan beide criteria te voldoen. Almería frustreerde Atlético op zondag en pakte een punt via een 1-1 gelijkspel. Martínez produceerde verschillende reddingen om de clean sheet te behouden en hoewel hij daar niet in slaagde is hij de enige optie die ik kon vinden.

Sead Kolasinac – LWB – 75 > 83 OVR

Eén doelpunt, één assist / 3-1 winst tegen Lorient / L’Équipe Rating: 8

Je raadt het al, nóg een Ligue 1 verdediger. Hoewel dit zou betekenen dat Marseille twee keer in TOTW 12 voor zou komen met zowel Mbemba als Kolasinac, uit verschillende wedstrijden, is het wel degelijk een mogelijkheid. Met twee doelpunten op zijn naam maakt Kolasinac voor mij meer kans.

Nicolas Pepe – RM – 79 > 85 OVR

Twee goals / 6-1 winst tegen Montpellier / L’Équipe Rating: 8

Nice speelde deze week uitstekend tegen Montpellier en eindigde de wedstrijd met een prachtige 6-1 overwinning. Er zijn een paar opties voor het TOTW met zowel Thuram als Pepe die een 8 krijgt van L’Équipe. Met twee doelpunten en de betere potentiële kaart neig ik naar Pepe.

Galeno – LM – 77 > 83 OVR

Twee goals, één assist / 4-1 winst tegen Famalicao / Á Bola Rating: 8

Het leek erop dat Benfica dit seizoen niet te stoppen was, maar omdat ze in twee van hun laatste drie wedstrijden punten hebben laten liggen, staat de deur open voor Porto om het gat te dichten. Een 4-1 overwinning betekent dat ze nog maar vijf punten van de top verwijderd zijn. Een wereldprestatie van Galeno zorgde daarvoor.

Gianluca Caprari – CF – 78 > 83 OVR

Twee goals / 3-2 winst tegen Cremonese / Gazzetta Rating: 7

Monza is keer op keer afgewezen als het gaat om het ontvangen van IF’s en dat komt omdat de meerderheid van hun spelers zilver is. Door een nieuwe overwinning dit weekend stegen ze naar de twaalfde plaats en een gouden optie in Caprari.

Joselu – ST – 80 > 86 OVR

Doelpunt en assist / 2-1 winst tegen Getafe / WhoScored Rating: 8.2

Ondanks dat verschillende grote spelers dit weekend niet in La Liga speelden, werden er toch verschillende wedstrijden in de divisie gespeeld. Er waren echter weinig IF-opties en dus behoren het doelpunt en de assist van Joselu tot de beste prestaties. Ik zou deze prestatie vaak… niet helemaal op waarde schatten, maar om La Liga wat meer in het zonnetje te zetten heb ik ervoor gekozen hem op te nemen.

Brennan Johnson – ST – 75 > 83 OVR

Twee doelpunten / 2-0 winst tegen Leicester / Sky Rating: 8

Leicester had wat aan vorm gewonnen voor de WK-pauze, maar de 2-0 verliespartij tegen Nottingham Forest was al weer de vierde nederlaag op rij voor The Foxes. Forest daarentegen is in goede vorm met een 3-0 verlies tegen United als enige nederlaag in zes wedstrijden. Een knappe kopbal van Johnson was zaterdag genoeg voor drie punten.

Reserves

David Jensen (GK) – Zeven reddingen en een penalty – Umraniyespor 0 – Istanbulspor 2
Oliver Kemen (CM) – Twee goals, één assist – Kayserispor 4 – Sivasspor 1
Quentin Cornette (CAM) – Hattrick – Le Havre 3 – Nimes 1
Ramiz Zerrouki (CM) – MOTM en 8,5 VI – Ajax 0 – Twente 0
Teemu Pukki (ST) – Twee goals, één assist – Preston 0 – Norwich 4

Volg @FUTBIN op social media en vergeet de website niet te bezoeken – www.futbin.com!

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

17:29
0+
‘Hakim Ziyech-nieuws voor Ajax’
17:12
4+
Endrick onthult bizar contract met vriendin Gabriely
17:00
126+
‘Gigabedrag voor Dávid Hancko’
16:46
8+
Ancelotti: ‘Ik ben nog geen verdrietige fans tegengekomen’
16:26
15+
‘Ian Maatsen-transfer van 40 miljoen’
16:16
94+
‘Ajax-schandaal met eigen spelers’
16:00
100+
Grote Ajax-namen keren terug: “Zet een ambulance klaar”
15:55
53+
‘Ryan Gravenberch-drama in Liverpool’
15:41
15+
‘Summerville is de beste vleugelaanvaller in de Championship’
15:35
244+
‘Arne Slot-shock bij grootmacht’
15:23
0+
AZ-keepster Femke Liefting met ambulance afgevoerd
14:48
188+
‘Nederlandse opvolger Ten Hag bij Manchester United’
14:34
46+
‘Ajax 1 altijd mijn droom, doe er alles aan om het werkelijkheid te maken’
14:21
34+
Kraaij hekelt ‘achterlijke, debiele actie’: “Hoe haal je dit in je hoofd?”
14:04
104+
Schöne: “Als ik een glaasje wijn wilde, dan dronk ik dat”
13:49
245+
Mikautadze doet bizarre Ajax-onthulling
13:33
422+
‘VI-duo Hélène Hendriks en Noa Vahle maakt transfer’
13:18
236+
‘Feyenoord krijgt vraagprijs Spurs voor Bryan Gil te horen’
13:00
115+
Keert Clarence Seedorf terug als hoofdtrainer?
12:48
413+
‘Enorme dreun voor Feyenoord: sterkhouder mist finale’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie