Toornstra wijst ploeggenoot die ‘wereldtop kan halen’ aan

Foto: Toornstra wijst ploeggenoot die ‘wereldtop kan halen’ aan

Jens Toornstra heeft zich in de Kerstspecial van de Voetbal International lyrisch uitgelaten over meerdere ploeggenoten van hem, bij Feyenoord.

“Ik denk dat Orkun Kökçü heel goed kan worden. Die heeft echt veel potentie. Luis Sinisterra ook. Allebei nog spelers die jong zijn en echt kunnen doorgroeien. Tyrell Malacia ook wel en Justin Bijlow natuurlijk. Hele goede keeper. Hij zou wat mij betreft de wereldtop kunnen halen. Dat denk ik wel. Als hij zich echt kan door ontwikkelen en als je ziet met wat voor charisma en persoonlijkheid hij nu al in de goal staat dan zeker.”

Ook over trainer Arne Slot spreekt Toornstra niets dan lof. “Ik denk dat hij ook wel een mooie carrière tegemoet gaat. Ik ben onder de indruk van Slot. Hele goede trainer met een visie die hij goed kan overbrengen. Ook in de communicatie heel goed. Dat zijn een aantal factoren die heel belangrijk zijn om een goede trainer te kunnen zijn. Het heeft natuurlijk ook met resultaten te maken. Ik denk dat het een hele goede trainer kan worden en eigenlijk al is.”

Contractverlenging Slot?

Onlangs pleitte Emile Schelvis in FC Rijnmond al voor een nieuw contract voor Slot, ook al is-ie pas net binnen bij Feyenoord. “Er is een hele goede lijn ingezet. Als Feyenoord nu een goede slag wil slaan zou ik zijn contract openbreken en verlengen. Dat zou ik nu doen. Dan maak je een gebaar naar je spelersgroep, publiek en sponsors.”

Rob Jacobs sloot zich daar bij aan. “Ik kan me niet herinneren dat een eerste helft van Feyenoord zo goed was. Arne Slot doet weinig fout. Het wordt tijd dat het contract van Slot wordt opengebroken bij Feyenoord.” Slot kwam pas een half jaar geleden over van AZ en tekende tot medio 2023.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Bijlow is degene met de meeste potentie van alle Feyenoorders

  • Eens
  • Oneens
200+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie