‘Ten Hag moet vrezen voor vertrek aanvaller’

Foto: ‘Ten Hag moet vrezen voor vertrek aanvaller’

Erik ten Hag raakt tijdens de transferzomer mogelijk Jadon Sancho kwijt. Borussia Dortmund zou er namelijk over denken om hem op huurbasis terug te halen, zo melden verschillende Engelse en Duitse media.

Moeite bij Manchester United

Als sterspeler van Borussia Dortmund maakte Sancho in het seizoen 2021-2022 de overstap naar Manchester United. In zijn debuutjaar slaagde hij er nog niet in om een grote indruk achter te laten, wat mede kwam door de onrust die er achter de schermen te voelen was. Hij kwam in de Premier League uiteindelijk tot 3 doelpunten en 3 assists.

Onder Ten Hag hoopte hij de situatie te veranderen, maar nog altijd kan hij niet aan de hoge verwachtingen voldoen. Dit voetbaljaar kwam hij in 26 duels in de Engelse competitie in actie, terwijl hij eveneens in 10 wedstrijden in de Europa League speelde. Daarin was hij goed voor 7 doelpunten en 3 assists.

Tijdelijk vertrek van Sancho

Sancho is daardoor allerminst zeker van een basisplaats en dat knaagt naar verluidt aan de aanvaller. Hij zou daarom openstaan voor een al dan niet tijdelijk vertrek uit Manchester om weer in vorm te raken. Volgens diverse media zou Borussia Dortmund een van de geïnteresseerden zijn, aangezien technisch directeur Sebastian Kehl gecharmeerd van hem is.

Daarom is het goed mogelijk dat Sancho, die in 2021 voor 85 miljoen euro de overstap naar Engeland maakte, volgend seizoen weer in de kleuren van de Duitse club speelt. Borussia Dortmund zou hem allereerst op huurbasis willen overnemen, waarna het wil kijken wat er nog meer mogelijk is.

Gaat Manchester United Sancho missen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
694+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie