‘Ten Hag gaat los: Ajax wéér de klos’

Foto: ‘Ten Hag gaat los: Ajax wéér de klos’

Manchester United wil in 2023 een grote slag slaan op de transfermarkt. Manager Erik ten Hag wil de ingezette koers doortrekken door middel van een kwaliteitsimpuls en daar dreigt Ajax opnieuw de dupe van te worden, na eerder Antony en Lisandro Martínez al te zijn kwijtgeraakt.

Volgens The Telegraph is Manchester United zeer gecharmeerd van Mohammed Kudus. Onder Ten Hag kwam de Ghanees door blessureleed maar korte tijd tot wasdom, maar dit seizoen is hij definitief doorgebroken. De 22-jarige middenvelder schitterde in de groepsfase van het WK en liet zich daarnaast zien in een aantal Champions League-duels van Ajax.

Kudus kreeg afgelopen zomer geen permissie om Ajax te verlaten. De Ghanees baalde aanvankelijk, maar herpakte zich en liet zich voor de WK-break meermaals gelden namens de Amsterdamse club. Toch wil hij naar verluidt nog altijd vertrekken en dat kan niet los worden gezien van zijn wens om weer permanent als middenvelder te worden gezien.

Frenkie de Jong

Kudus is niet de enige kandidaat voor Manchester United. Het Britse medium heeft vernomen dat Frenkie de Jong nog altijd op het wensenlijstje staat. Afgelopen zomer zag de Oranje-international zelf geen heil in een vertrek bij FC Barcelona, maar de relatie met de Catalaanse topclub staat volgens verschillende media op scherp. United blijft daarom geloven in een hereniging tussen De Jong en Ten Hag.

Ook de naam Jude Bellingham valt. De smaakmaker van Borussia Dortmund staat op nagenoeg alle verlanglijstjes van de Europese elite. Ten Hag zou bereidwillig zijn om een team om de Engelsman heen te bouwen, mocht hij voor Old Trafford als bestemming kiezen.

Wint United met 2-0 van Burnley?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kudus naar United?

  • Ja
  • Nee
714+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie