Ten Hag en Manchester United gered door wonderkind

Foto: Ten Hag en Manchester United gered door wonderkind

Manchester United en oefenmeester Erik ten Hag hebben de eerste seizoenshelft van de Premier League met een positief gevoel afgesloten. Daar was echter wél een doelpunt in de allerlaatste minuut voor nodig van het Argentijnse wonderkind Alejandro Garnacho.

Donny van de Beek stond drie wedstrijden achtereen in de basis bij United, maar zat op zondagavond tegen Fulham op de bank. Daar stond tegenover dat Tyrell Malacia wél aan het Premier League-duel in Londen mocht beginnen. En hij was betrokken bij de eerste kans van de tegenstander: oud-PSV’er Carlos Vinícius haalde uit en de voormalige Feyenoorder zat er nog aan, waardoor David de Gea een inspanning moest doen om de bal te keren.

Aan de andere kant van het veld was het vervolgens wel raak. Casemiro veroverde de bal en via Anthony Martial en Bruno Fernandes kwam het leer terecht bij Christian Eriksen. De Deense middenvelder perste er een sliding uit, mét succes, want hij maakte zijn eerste doelpunt voor The Red Devils.

In de tweede helft werd het weer gelijk: uitgerekend oud-United-speler Daniel James scoorde de gelijkmaker. Malacia stond uit positie, waardoor Tom Cairny voor kon geven, waarbij James dus het eindstation was.

Argentijns goudhaantje

Uiteindelijk wonnen The Red Devils dus toch nog, maar er moest wel een doelpunt in de allerlaatste minuut van de blessuretijd aan te pas komen om dat mogelijk te maken. Invaller Garnacho combineerde met Eriksen, kreeg de bal terug en plaatste de bal in de verre hoek! Het wonderkind liet zijn shirt vervolgens aan het publiek op Craven Cottage zien, in de geest van zijn landgenoot Lionel Messi bij FC Barcelona (in het Bernabéu).

Scoreverloop: 0-1 (14′) C. Eriksen, 1-1 (61′) D. James, 1-2 (90′) A. Garnacho

Eindigt Manchester United in de top 2 van de Premier League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat United een goede tweede seizoenshelft draaien?

  • Dat verwacht ik wel
  • Dat verwacht ik niet
252+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie