Ten Hag brengt positieve update over wereldkampioen Martínez

Foto: Ten Hag brengt positieve update over wereldkampioen Martínez

Lisandro Martínez staat voor een rentree bij Manchester United. De wereldkampioen lijkt bijna klaar voor het tweede deel van het seizoen bij de Engelse grootmacht.

Na het WK speelde United alweer drie duels, maar daar ontbrak Martínez telkens in de wedstrijdselectie. Na het intensieve toernooi in Qatar, reisde hij nog naar Argentinië voor alle festiviteit rond het behalen van de wereldbeker. Dinsdag spelen The Mancunians het thuisduel met Bournemouth, wellicht kan de oud-Ajacied dan zijn rentree maken. “Ik ben optimistisch dat ze kunnen terugkeren in de selectie”, zei Ten Hag op een persconferentie over de Martínez en ook de van de gerevalideerde Scott McTominay.

United kwam goed uit de WK-break met drie achtereenvolgende zeges, waarin het telkens de nul hield. In het treffen met Wolverhampton Wanderers (1-0) toonde Ten Hag zich content met het centrale duo Raphaël Varane en Luke Shaw. “We wisten dat Wolves snel was op rechts, maar dat kon Luke aan. Ik denk dat dit hun beste wedstrijd was.”

Tevreden Ten Hag

Na een stroeve eerste helft zag Ten Hag een beter United na rust. “In de tweede helft zag ik een andere benadering van de wedstrijd. Ze investeerden meer, waren meer gefocust, speelden agressiever. De overwinning was terecht”, klonk het. United staat momenteel vierde en zit volop in de race voor de Champions League-tickets.

Old Trafford

Premier League

3 januari 2023

21:00

Manchester United
Bournemouth
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 3 januari 2023 21:00.

12+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie