‘Ten Hag wilde meer tegen Chelsea’

Foto: ‘Ten Hag wilde meer tegen Chelsea’

Erik ten Hag was blij met de manier waarop zijn spelers met de achterstand tegen Chelsea zijn omgegaan. De Nederlandse hoofdtrainer zag in de slotfase van de wedstrijd zijn team alsnog langszij komen en de 1-1 eindstand op het bord zetten.

Chelsea kwam drie minuten voor tijd pas op voorsprong tegen Manchester. Jorginho wist vanaf elf meter raak te schieten. Daarmee leken de punten op Stamford Bridge te blijven, ware het niet dat Casimero in de 94e minuut van de wedstrijd alsnog een punt voor Ten Hag en United zeker stelde.

Die rake kopbal zag Ten Hag als een beloning voor zijn spelers. “Ik moet een groot compliment maken naar mijn team”, zei Ten Hag na afloop tegen de BBC. “Dit is onze vierde wedstrijd in tien dagen en als je ziet welke spirit er in het elftal leeft, dan is dat heel erg goed.”

De Nederlandse trainer zei blij te zijn met de puntendeling. Toch kan de oud-trainer van onder andere Ajax en FC Utrecht niet helemaal tevreden zijn over de productiviteit van zijn ploeg. “Marcus Rashford had twee grote kansen, Antony kwam één op één met de keeper. Deze kansen moeten er, helemaal in deze grote wedstrijden, eigenlijk gewoon in. We hebben de wedstrijd gedomineerd en daar ben ik blij mee, helemaal als je zo laat in de wedstrijd nog achter komt te staan.”

Al met al is Ten Hag tevreden met een puntendeling. “Het is een terechte uitslag”, vond de trainer. “Ik zou helemaal teleurgesteld zijn als we hier zouden verliezen, want dat verdienden we zeker niet. Aan het einde van een lange week is een punt meenemen uit Stamford Brigde prima.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie