‘Talkshow krijgt Hélène Hendriks-dreun’

Foto: ‘Talkshow krijgt Hélène Hendriks-dreun’

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft een bijzondere ontdekking gedaan over het programma Veronica Offside. Het praatprogramma, dat gepresenteerd wordt Wilfred Genee, verschuift naar een later tijdstip. Nijkamp heeft het vermoeden dat dit te maken heeft met het programma De Oranjezondag van Hélène Hendriks.

Veronica Offside verplaatst door succes van De Oranjezondag

Vanaf volgende week is het programma pas vanaf 22.30 uur te bekijken meldt Nijkamp, waar het tijdstip normaal gesproken 20.30 uur is. De kijkcijferkoningin denkt dat Hendriks de oorzaak is van het verschuiven van het programma. “Oei, wat zie ik nu in de schema’s? Zit De Oranjezondag met Hendriks Veronica Offside met Genee nu al teveel in de weg?”, is de boodschap die Nijkamp schrijft op haar Instagram Story.

“Dat zal keihard ontkend worden door de VI-mannen, maar het feit is wel: Veronica Offside wordt verplaatst”, luidt het harde oordeel van Nijkamp. Deze maandag zal het programma nog wel vanaf 20.30 uur te zien, waar analisten als Jan Boskamp, Wesley Sneijder, Wim Kieft en Dick Advocaat aan tafel aanschuiven.

Matige kijkcijfers voor Veronica Offside

Volgende week zal de verandering worden doorgevoerd weet Nijkamp. “Veronica Offside start dus tijdens de laatste tien minuten van Vandaag Inside op SBS6. Kijkcijfertechnisch is deze verschuiving te begrijpen.” Het programma scoorde niet al te denderende kijkcijfers in de afgelopen weken. Nijkamp schetste eerder al dat het programma van Genee weleens de dupe kon worden van De Oranjezondag. Dat heeft volgens de kijkcijferexpert te maken dat Hendriks ook veel onderwerpen zal behandelen, die ook in Veronica Offside worden besproken. “Op zondag is het voetbal geweest, Hélène zal met haar sportachtergrond veel voetbal gaan bespreken, ik denk ook wel dat kijkers dat van haar verwachten.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Welk programma kijk jij liever?

  • De Oranjezondag
  • Veronica Offside
  • Geen van beiden
  • Ik kijk liever naar Vandaag Inside
5274+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie