Tadic wijst Ajax terecht: “Met onze kwaliteiten…”

Foto: Tadic wijst Ajax terecht: “Met onze kwaliteiten…”

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic is blij met de volgende driepunter, maar na de thuiswedstrijd tegen NEC (1-0) heerst niet alleen de tevredenheid. Volgens de Serviër ging er ook veel fout.

“Ik was gewoon blij omdat we wonnen. Het was een zware wedstrijd, niet makkelijk voor ons”, verklaarde Tadic na afloop tegenover ESPN. Waarom het zo zwaar was voor Ajax? “Omdat we niet scoren. We hadden negentien of twintig schoten op doel; daar moeten we beter mee omgaan.”

Tadic vervolgt zijn verhaal als volgt: “In de vorige wedstrijd tegen NEC hadden we ook al heel veel kansen, maar toen werd het 1-1. Als je gewoon de goals maakt, heb je een heel andere wedstrijd. Maar nu had het beide kanten op kunnen vallen.”

Discussie over Ajax-kansen

Volgens de interviewer viel het wel mee wat de kansen voor Ajax betreft. Tadic deelt die visie niet. “Een schot vanaf zestien meter is, zeker met onze kwaliteiten, al een grote kans. We hadden meer doelpunten kunnen maken. Soms scoor je snel twee of drie keer, maar vandaag lukte dat niet. Dat kan dus beter, want we willen altijd grote overwinningen boeken.”

Ajax blijft op drie punten van koploper Feyenoord, dat een 1-0 zege boekte op FC Groningen. “Ik heb de wedstrijd niet gekeken. Ik zag na afloop dat ze gewonnen hadden en dat is oké. Het belangrijkste is dat wij onze wedstrijden blijven winnen, daar ligt de focus.”

Wint Juventus bij AS Roma?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met zijn analyse?

  • Ja
  • Nee
280+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie