‘St. Juste rond toptransfer af en wijst Bayern de deur’

Foto: ‘St. Juste rond toptransfer af en wijst Bayern de deur’

Jeremiah St. Juste speelt komend seizoen voor Sporting Portugal. De 25-jarige verdediger van FSV Mainz ondergaat vandaag nog een medische keuring en tekent voor vier jaar bij de Portugese topclub. Sporting telt zo’n tien miljoen euro neer voor St. Juste, waarbij het bedrag door variabele bonussen nog op kan lopen tot twaalf miljoen euro.

De Telegraaf meldt dat Bayern München op het laatste moment ook nog heeft gekeken naar de mogelijkheden om St. Juste te halen. Een concreet aanbod kwam er niet vanuit der Rekordmeister. Bayern overwoog om de pijlsnelle verdediger op te halen, gezien de multifunctionele verdediger goed in het plaatje paste. Daarnaast kon Bayern de verdediger voor een relatief bedrag ophalen, gezien St. Juste nog maar een contract voor een jaar had.

Veel interesse voor St. Juste

De keuze voor St. Juste zelf was snel duidelijk, nadat Sporting serieuze belangstelling toonde en snel concreet werd. De Portugese club wilde snel toeslaan om de oud-verdediger van Feyenoord uit handen te houden van andere grote clubs. Ook vanuit Engeland was serieuze interesse voor St. Juste, die onder meer bij Leicester City, West Ham United en Newcastle United op de radar stond. Ook in de Bundesliga waren Bayer Leverkussen en Borussia Dortmund geïnteresseerd in St Juste. Dortmund waagde vorig zomer al een poging om de verdediger over te nemen, maar tot een transfer kwam het niet. Overigens speelde St. Juste weinig wedstrijden dit seizoen door een slepende schouderblessure, maar dat weerhield Sporting er niet van om snel toe te slaan en St. Juste vast te leggen.

TIP: Komen Sporting en Santa Clara tot scoren? Pak 2.13 keer je inzet!

Is Sporting Portugal een goede keuze voor St. Juste?

  • Ja
  • Nee
169+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie