‘Meest beslissende speler van Europa in beeld bij Arsenal en Chelsea’

Foto: ‘Meest beslissende speler van Europa in beeld bij Arsenal en Chelsea’

De Zweed Viktor Gyökeres is bezig aan een weergaloos seizoen. Hij blijft maar scoren voor Sporting Lissabon en helpt ze waarschijnlijk aan het kampioenschap dit seizoen. Arsenal en Chelsea hebben interesse in Gyökeres.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Gyökeres kan vertrekken naar Arsenal of Chelsea

Sporting heeft deze zomer ruim 21 miljoen euro betaald voor Gyökeres. De Zweed kwam over van Coventry City nadat hij twee jaar had gespeeld. De Engelse club had al ongelofelijk veel winst gemaakt, aangezien zij Gyökeres ooit voor 1,2 miljoen euro hadden aangetrokken. Na één jaar bij Sporting Lissabon lijkt hetzelfde te gaan gebeuren. Gyökeres scoort er namelijk op los en heeft volgens Transfermarkt een waarde van 55 miljoen, terwijl dit aan het begin van het seizoen nog 13 miljoen euro was.

Ekrem Konur geeft aan dat Arsenal en Chelsea interesse hebben in de spits. Beide ploegen zijn opzoek naar een versterking in de punt van de aanval. Victor Osimhen wordt ook veel genoemd, maar Gyökeres is momenteel de goedkopere optie wat doorslaggevend kan werken bij de Engelse clubs. Arsenal heeft met Gabriel Jesus een spits die op zijn best is buiten de zestienmeter, terwijl Gyökeres daar juist huis houdt.

Betrokken bij ruim 50 doelpunten

Niet Kylian Mbappé of Harry Kane, maar Viktor Gyökeres is de speler die bij de meeste doelpunten betrokken is. De Franse superster blijft met 38 goals en 8 assists hangen op een directe betrokkenheid bij 46 doelpunten. Gyökeres heeft al 36 doelpunten gemaakt en gaf ook nog eens 14 assists, waardoor hij bij 50 doelpunten is betrokken.

Waar moet hij naartoe?

  • Nog een jaartje bij Sporting blijven
  • Vertrekken naar Chelsea
  • Kiezen voor Arsenal
96+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie