‘PSV hakt knoop door over Ramalho’

Foto: ‘PSV hakt knoop door over Ramalho’

PSV wil graag verder met André Ramalho meldt het Eindhovens Dagblad. De Braziliaan is vaak het mikpunt van kritiek, maar de Eindhovenaren willen graag verder met de 32-jarige verdediger. De centrumverdediger is in het bezit van een aflopend contract bij PSV.

PSV zet in op contractverlenging Ramalho

“Betrouwbare bronnen rond Ramalho bevestigen dat PSV door wil met de 32-jarige Braziliaan”, schrijft de krant. Ramalho kwam medio 2021 in Eindhoven terecht en won sindsdien drie keer de Johan Cruijff Schaal en twee keer de KNVB-beker. Normaal gesproken kan de verdediger daar de komende weken ook een landstitel aan toevoegen.

“PSV vindt de Braziliaan van groot belang door zijn leidende rol in de spelersgroep, maar vooral ook als eventuele back up of concurrent voor een nieuweling in de toekomst”, klinkt het. Huurling Bella-Kotchap gaat hoogstwaarschijnlijk terugkeren naar Southampton, waardoor er ruimte vrij gaat komen voor een inkomende transfer. Wie daarvoor in beeld is weet het Eindhovens Dagblad niet, dat wel een aantal suggesties opwerpt. “Het is niet ondenkbaar dat de komende weken bijvoorbeeld Zeno Debast van Anderlecht weer in beeld komt, of de in Portugal spelende Jeremiah St. Juste. Dat Philippe Sandler van NEC al concreet in beeld zou zijn, is nog geen uitgemaakte zaak. Technisch directeur Earnest Stewart van PSV houdt wat dit betreft de kaarten tegen de borst.”

Ook is het onduidelijk of Ramalho zelf wel wil blijven schetst de krant. “De Braziliaan kan volgens zijn management rekenen op interesse van een aantal andere clubs. Mogelijk komt hij minder aan spelen toe als hij komend seizoen blijft en de vraag is of hij daarmee genoegen neemt.”

Moet PSV wel doorgaan met Ramalho?

  • Ja, prima speler voor PSV
  • Nee, kunnen ze beter laten gaan
434+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie