Sneijder wijst aan in welke linie Oranje ‘topkwaliteit mist’

Foto: Sneijder wijst aan in welke linie Oranje ‘topkwaliteit mist’

Wesley Sneijder was gisteren te gast in ‘Kamp Oranje’. De middenvelder, die zelf in 2019 zijn schoenen aan de wilgen hing met Qatar als laatste bestemming, doet in het Algemeen Dagblad een prognose over het resterende WK.

“Zo’n eerste wedstrijd, daar moet je doorheen. En als je ‘m wint, is alles positief. Terwijl, als ik eerlijk ben: ik heb tegen Senegal niet de aanstaande wereldkampioen zien spelen. Ik mis bij Oranje topkwaliteit in de voorhoede. En wie gaan de steekpasses geven? Hoever Oranje komt? Kwartfinale. En dan eruit. Dat zeg ik steeds”, aldus Sneijder in de krant.

Familie op bezoek

Naast Sneijder waren er ook veel familieleden, waaronder Jan de Vrij, vader van Stefan. Hij zegt op SBS: “We zijn zondag met een familievlucht gekomen. Alleen Daley Blind, Memphis Depay en Stefan waren er in 2014 ook bij. Het is dus een nieuw gezelschap van vrienden, ouders en overige familie. Het gaat allemaal leuk met elkaar om.” En de familie van Gakpo is er ook. “Nuchtere mensen. Die zorgen wel dat de maker van de 1-0 tegen Senegal niet zal gaan zweven”, schrijft het AD.

Journalist Maarten Wijffels merkt tot slot op dat de focus nu naar Ecuador (vrijdag) gaat. “Het is woensdag, twee dagen voor de wedstrijd. Dan is het dus weer elf tegen elf achter gesloten deuren. Er zijn wel twee spelers beschikbaar voor interviews. Steven Berghuis en Davy Klaassen.”

Khalifa International Stadium

World Cup Grp. A

25 november 2022

17:00

Netherlands
Ecuador
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 november 2022 16:55.

Oranje gaat verder komen dan de kwartfinale

  • Eens
  • Nee, dat denk ik niet
281+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie