‘Sneijder werkt aan enorme Ajax-coup’

Foto: ‘Sneijder werkt aan enorme Ajax-coup’

Wesley Sneijder overweegt een coup bij Ajax. Clubwatcher Mike Verweij heeft vernomen dat de oud-Ajacied samen met Fatih Terim hoofdtrainer wil worden in Amsterdam, hoewel de journalist er zelf vraagtekens bij plaatst.

Verweij hoort opvallend gerucht

“Hij schijnt achter de schermen met een enorme coup bezig te zijn”, stelt Sneijder in de voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf. “Er gaat een gerucht dat hij in beeld zou zijn om samen met Fatih Terim trainer van Ajax te worden. Het lijkt me niet, maar het is wel een gerucht. Waar dat vandaan komt? De fabeltjeskrant, denk ik.”

Er is nog altijd geen duidelijkheid over de Ajax-trainer voor volgend seizoen. Volgens Verweij is de scepsis rond John Heitinga niet geheel terecht. “Het is een hele rare gedachte dat Heitinga het ineens heel veel beter zou doen dan Schreuder, die bij Club Brugge en Hoffenheim heeft gezeten en assistent is geweest bij FC Barcelona. Met hetzelfde materiaal, zonder voorbereiding en zonder winters trainingskamp. Je kunt accenten anders leggen en plezier terugbrengen binnen de groep, maar de verwachting dat het ineens heel veel beter zou gaan… “

Plek drie als inzet

Volgens de Ajax-watcher moet Heitinga alles op alles zetten om plek drie vast te houden. Een hels karwei, zo meent Verweij. “Het wordt heel erg zorgelijk voor Ajax. Het moet, ervan uitgaand dat AZ twee keer wint, uit de laatste twee wedstrijden nog vier punten halen. Ga er maar aanstaan. Thuis tegen FC Utrecht kan het lukken, maar uit tegen FC Twente is gigantisch moeilijk. Ik help het ze hopen.”

Wint Ajax met 2-0 van FC Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is dat een reëel idee?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
2580+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie