Slot wijst opvolger aan: ‘Dat zou voor Feyenoord geweldig zijn’

Foto: Slot wijst opvolger aan: ‘Dat zou voor Feyenoord geweldig zijn’

Arne Slot weet wel wie hem op termijn zou kunnen opvolgen als hoofdtrainer van Feyenoord. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met SC Cambuur liet de oefenmeester ontvallen dat hij het mooi zou vinden als Robin van Persie in de toekomst hoofdtrainer van de Rotterdammers wordt.

Van Persie is onlangs toegelaten toegelaten tot de UEFA Pro-opleiding en heeft bij Feyenoord de Onder-16 onder zijn hoede. “Het lijkt me voor Feyenoord geweldig als hij ooit hoofdtrainer van ze wordt”, stelde Slot op de persconferentie. “Ten eerste omdat het een ontzettend fijn persoon is, die nu ook al regelmatig bij ons is. Maar ook omdat hij enorm gedreven is om het beste uit zijn spelers te halen.”

Van Persie hoofdtrainer Feyenoord

Slot ziet het dan ook helemaal zitten. “Het zou dus fantastisch zijn als hij op termijn trainer wordt van Feyenoord”, waarbij Slot de nadruk legde ‘op termijn’. Van Persie werd net als Feyenoord Onder-21-trainer Melvin Boel toegelaten tot de UEFA-Pro opleiding, wat Slot alleen maar kan toejuichen. “Ik vind het alleen maar fijn als collega’s die ambitie hebben. Dat steken ze er veel tijd en energie in en maken ze de spelers beter. Daar profiteer ik als huidige hoofdtrainer ook van.”

de Kuip

Eredivisie

10 november 2022

20:00

Feyenoord
Cambuur
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 10 november 2022 20:02.

Denk jij dat Van Persie een goede hoofdtrainer voor Feyenoord is?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
898+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie