Simeone mysterieus over Atlético-toekomst

Foto: Simeone mysterieus over Atlético-toekomst

Diego Simeone en Atlético Madrid moest in de Copa Del Rey een pijnlijke nederlaag slikken tegen stadsgenoot Real Madrid. Real was met 3-1 te sterk voor de stadsgenoot. Na afloop ontweek de trainer een vraag over zijn toekomst…

Simeone is sinds december 2011 de baas bij Atlético Madrid. De voormalig speler van de club kroonde zich onder andere twee keer tot landskampioen, won twee keer de Europese Super Cup en één keer de Copa del Rey.

In dat toernooi ging het dit seizoen dus mis in de kwartfinale. In de competitie gaat het ook niet voortvarend met de ploeg. Het team van Simeone staat met een vierde plek nog op Champions League-kwalificatie. Het gat met Barcelona en Real Madrid bedraagt dertien en tien punten – en de grootmachten hebben ook nog één wedstrijd tegoed. Real Sociedad staat ook nog acht punten voor, terwijl Real Betis en Villarreal vanaf de zesde en vijfde positie in de nek hijgen.

Diego Simeone reageert op toekomstvragen

Simeone wilde niet concreet in gaan over de vragen over de toekomst. Zou zijn werkwijze na 13 seizoenen zijn uitgewerkt? “Mijn contract hangt sterk af van de manier waarop we dit seizoen eindigen”, citeerde Mundo Deportivo.

De Argentijnse trainer wil voorlopig nog niet denken aan een tussentijds vertrek. De oud-middenvelder weet echter ook dat, wanneer de vierde plaats bijvoorbeeld uit handen gegeven wordt, hij eruit gegooid wordt.

De trainer wil dus ook nog niet verder kijken dan dit seizoen. “Als het voetbaljaar voorbij is, gaan we kijken wat het beste voor ons past”, vertelde de Argentijn. Daardoor zou Atlético na meer dan zeshonderd wedstrijden (!) op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Vertrekt Simeone aan het einde van dit seizoen?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
68+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie