Sébastien Haller komt met rooskleurige update

Foto: Sébastien Haller komt met rooskleurige update

Sébastien Haller heeft donderdag goed nieuws medegedeeld via zijn sociale kanalen. De 28-jarige spits van Borussia Dortmund heeft een geslaagde operatie achter de rug.

Haller maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund. Nog voor de start van de Duitse Bundesliga werd de Franse Ivoriaan getroffen door dramatisch nieuws: teelbalkanker. Haller ging dezelfde maand al onder het mes, maar liet onlangs weten dat er een tweede ingreep vereist is.

Haller verklaarde in eerder stadium: “We wisten dat het na de chemotherapie verschillende kanten op kon gaan. Ik moet een operatie ondergaan om deze tumor, die mij van het voetbalveld houdt, voorgoed te verwijderen.” Inmiddels spreekt de voormalig Ajacied van ‘een nieuwe stap’ in diens revalidatietraject.

In zijn nieuwe update schrijft Haller: “Operatie nummer twee is goed gegaan! Heel erg bedankt aan het medische team voor de dagelijkse hulp. Ik haat het om te beginnen met het vervolg”, voegt hij met een knipoog toe.

Wint Dortmund thuis van Chelsea?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie