‘Rvc Feyenoord houdt transfer Idrissi tegen’

Foto: ‘Rvc Feyenoord houdt transfer Idrissi tegen’

De komst van Oussama Idrissi naar Feyenoord leek vrijwel zeker te zijn, maar volgens 1908.nl is er alsnog een kink in de kabel gekomen. Daarom staat de huurovereenkomst op losse schroeven.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Onderhandelingen Sevilla en Feyenoord

De Rotterdammers huurden de aanvaller vorig seizoen van Sevilla en hoopten dit aankomend jaar opnieuw te doen. Waar de Spanjaarden hem actief bij Feyenoord aanboden, zagen Arne Slot en Dennis te Kloese het wel zitten om hem aan de selectie toe te voegen. De raad van commissarissen heeft daar echter een stokje voor gestoken.

Daar heeft het overkoepelende orgaan meerdere redenen voor. Het grootste probleem ontstond toen Sevilla met aanvullende eisen kwam. De club wil nog wat aan Idrissi verdienen en sprak de wens uit om prestatiebonussen in het huurcontract op te nemen, wanneer Feyenoord de knock-outfase van de Champions League zou bereiken.

Concurrentie voor Idrissi

Sevilla zou ook een winstbonus bij het maken van een bepaald aantal doelpunten willen ontvangen, waarmee Feyenoord niet akkoord wil gaan. Daar komt nog eens bij dat de rvc van mening is dat de club met Yankuba Minteh, Calvin Stengs, Igor Paixao, Patrik Walemark, Javairô Dilrosun en Alireza Jahanbakhsh voldoende mogelijkheden heeft op de vleugels.

Luka Ivanušec en Leo Sauer zijn daar de afgelopen dagen bij gekomen, waardoor Slot ogenschijnlijk voldoende keuzes heeft. Desondanks blijft de technische staf hopen dat de rvc alsnog overstag gaat. Slot heeft naar verluidt namelijk het gevoel dat hij met Idrissi een speler in huis haalt die Feyenoord dit seizoen verder kan helpen.

Heeft Feyenoord Idrissi nodig?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
860+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie