‘Rotterdam naait Feyenoord keihard’

Foto: ‘Rotterdam naait Feyenoord keihard’

Feyenoord is totaal niet blij met de gemeente Rotterdam en Stadion Feijenoord, die samen een deal hebben gesloten die de Eredivisie-topclub niet aanstaat. Algemeen directeur Dennis te Kloese sprak zich er al over uit en hij kan nu op bijval rekenen van marketeer Chris Woerts.

‘Deal Rotterdam en Stadion Feijenoord is een schande’

Die zegt namelijk in de podcast Sportclash: “Gemeente Rotterdam heeft zo’n afkeer gekregen tegen Feyenoord vanwege het niet doorgaan van Feyenoord City. Je moet goed begrijpen. Het is het meest verstandige besluit van Feyenoord geweest, want geen enkele club in Nederland kan een stadion van vijfhonderd miljoen financieren, dat gaat gewoon niet.”

Woerts krijgt steeds meer het idee dat stadionplannen niet al te hoog op de agenda staan in de havenstad van Nederland… “Een paar jaar geleden werd er 328 miljoen euro vrijgemaakt voor het Museum Boijmans Van Beuningen, wat zelfs niet eens in de top tien staat van meest bezochte musea in Nederland. Het is ook nog eens zo dat Hugo de Jonge twee miljard uittrekt voor de verbouwing van een paar stenen in het regeringsgebouw waar niemand iets mee heeft. Dat vinden we allemaal normaal, maar een mooi stadion in Rotterdam vinden we allemaal te veel.”

Lilian de Leeuw

De Vandaag Inside-bekendheid gaat vervolgens los over Stadion Feijenoord-directrice Lilian de Leeuw: “Gemeente Rotterdam toont zich een slechte verliezer. In combinatie overigens met Stadion Feijenoord, het zijn slechte verliezers. Geen Feyenoord City, geen nieuw stadion en grote schulden. Nu hebben ze De Kuip verkwanseld in ruil voor woningbouw, waarmee het verdienmodel van Feyenoord de nek wordt omgedraaid. Allemaal onder de regie van De Leeuw, de directrice van De Kuip. Zonder haar collega’s in de directie van Feyenoord te informeren heeft zij een deal gesloten. Samen met de RvC van Stadion Feijenoord achter de rug van de club om, een schande.”

Ben jij het met hem eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
936+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie