Ronaldo roept media op: ‘Ik draag kogelvrije kleding’

Foto: Ronaldo roept media op: ‘Ik draag kogelvrije kleding’

Cristiano Ronaldo zorgde vorige week voor de nodige opschudding met zijn uitspraken in het interview met Piers Morgan. Ondanks een aantal pittige uitspraken wil de sterspeler van Portugal niet dat zijn ploeggenoten op het WK in Qatar er lastig mee gevallen worden.

Ronaldo schoof maandag aan tijdens een persconferentie en kreeg daarbij ook vragen voorgeschoteld over het veelbesproken interview. Ook de ‘koele’ ontmoeting met ploeggenoot Bruno Fernandes kwam ter sprake, maar Ronaldo reageerde daar luchtig op. “Het vliegtuig van Bruno had vertraging, daardoor was hij te laat. Ik vroeg hem toen of hij met de boot was gekomen.”

Ronaldo voelt geen bewijsdrang

Ronaldo vertelde de kritiek wel te kunnen verdragen. “Vraag mijn teamgenoten niet meer naar mij, maar naar het WK. Ik draag zelf kogelvrije kleding.” De aanvaller hoopt ver te kunnen komen met Portugal, maar hoeft zich naar eigen zeggen niet meer te bewijzen. “Als ik me met 37 jaar en acht maanden nu nog moest bewijzen, dan had ik me zorgen gemaakt. Na alles wat ik heb bereikt en gewonnen zou dat gek zijn. Natuurlijk wil ik me hier laten zien en het WK winnen is een droom, maar ook als we hier niet winnen zal ik trots zijn.”

Van het interview met Morgan heeft Ronaldo in ieder geval geen spijt. “Ik spreek me uit wanneer ik dat wil. Voor jullie is het gemakkelijk om te kijken naar de timing. Soms schrijven jullie waarheden, soms leugens. Alle collega-internationals en stafleden kennen mij goed, een aantal zelfs al vanaf mijn elfde. Zij laten zich echt niet beïnvloeden door wat de media zeggen en schrijven over mij.”

Denk jij dat Ronaldo topscorer van het WK wordt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
315+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie