Robben: “Europa League geen titel, die je echt wil winnen”

Soccernews

Bayern München-aanvaller Arjen Robben zal hard werken om zich met Bayern te plaatsen voor Champions League-deelname. De ploeg moet tweede of derde worden in de Bundesliga om zich rechtstreeks te plaatsen voor de groepsfase van het miljoenenbal. De ploeg staat momenteel vierde met zeven en twee punten achterstand op respectievelijk Bayer Leverkusen en Hannover 96.

De ploeg uit het zuiden van Duitsland kent een moeizaam seizoen en kan de titel. In de DFB-Pokal werd het onlangs uitgeschakeld door Schalke 04 en woensdag werd Bayern uit de Champions League geknikkerd door Internazionale. Robben moet er niet aan denken dat Bayern geen Champions League speelt volgend seizoen. “Dat kan ik me niet voorstellen”, vertelde hij aan [i]Bild[/i]. “Dat is echt het slechtste, dat ons kan overkomen. Het lijkt me dan nog beter om er helemaal niet in te spelen. Ook al zouden we de Europa League winnen, dan nog zegt me dat niets.”

“Het is geen titel, die je echt wilt winnen”, vervolgde de international van Nederland. “Dat is in ieder geval niet míjn doel.” Mocht de grootmacht toch kwalificatie voor het miljoenenbal mislopen dan weet Robben niet of hij vertrekt. Ik voel me nog altijd goed hier en heb er vertrouwen in, dat we ons weten te plaatsen”, aldus de oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie