Reijnders beleeft met AC Milan bijzonder moment

Tijjani Reijnders was donderdagavond in de Europa League opnieuw zeer belangrijk voor AC Milan. De middenvelder maakte een doelpunt en droeg de treffer op aan zijn pasgeboren zoontje.

Bijzonder doelpunt Reijnders tegen Slavia Praag

De Oranje-international is dit seizoen de grote verrassing bij de Italiaanse grootmacht. In de Serie A speelt hij bijna alle wedstrijden mee en staat hij na 25 wedstrijden op 2 doelpunten en 2 assists. Ook in de Champions League en Europa League kan de Nederlander rekenen op een hoop speelminuten, zo ook in de achtste finale tegen Slavia Praag.

AC Milan kwam via Olivier Giroud op een voorsprong te staan, waarna David Doudera een paar minuten later de gelijkmaker op het scorebord zette. Vlak voor rust was het Reijnders die zijn ploeg op een 2-1 stand bracht. Hij ontving de bal van Alessandro Florenzi en schoot vervolgens in de korte hoek raak.

Reijnders, die tien minuten voor tijd naar de kant moest voor Ismaël Bennacer, was erg blij met de gemaakte treffer en sprak na afloop met de Italiaanse media. Daarin droeg hij het doelpunt op aan zijn zoon die onlangs geboren is. “Deze is voor mijn zoon. Ik ben blij dat ik weer gescoord heb en ik moet zo door blijven gaan”, aldus Reijnders.

AC Milan heeft kwartfinale Europa League in zicht

Hoewel AC Milan het duel met 4-2 won, is Reijnders nog niet overtuigd dat zijn club al de kwartfinale binnen heeft. Hij verlangt van zijn teamgenoten dan ook scherpte. “We mogen ze niet onderschatten en moeten voorzichtig zijn in de return. We moeten beter zijn in balbezit. In sommige fases waren we te onzorgvuldig aan de bal.”

Hoort Reijnders bij Oranje in het basisteam?