‘Real Madrid wil trucje omtrent Toni Kroos herhalen’

Foto: ‘Real Madrid wil trucje omtrent Toni Kroos herhalen’

In 2014 wist Real Madrid kersvers Wereldkampioen Toni Kroos over te halen om van Bayern München over te stappen naar De Koninklijke. De Duitse middenvelder koste slechts 25 miljoen euro en met de kennis van nu is dat een koopje geweest. Kroos won namelijk vier keer de Champions League met de club. Florentino Pérez wil nu hetzelfde trucje uithalen als toentertijd om een volgende sterspeler van Bayern München over te nemen.

Gereduceerde bedragen

De transferperiode is natuurlijk voorbij, maar de teams stoppen nooit met het onderhandelen en voorbereiden op de komende periodes. In de huidige voetbalwereld vliegen er miljoenen over de toonbank. De spelers worden steeds duurder en sterspelers zijn bijna niet meer te betalen. Real Madrid stond ooit bekend om alleen maar Galacticos binnen te halen, maar dat kan de club niet meer betalen. Daarom worden er nu overal in de wereld jonge spelers opgekocht om zo zelf de nieuwe sterren op te leiden. Verder wordt de selectie aangevuld met het aankopen van gearriveerde sterren zoals Jude Bellingham.

Toni Kroos was een sleutelfiguur bij Duitsland op het WK van 2014 en bij Bayern München. Uiteindelijk wist Pérez de Duitser over te halen om naar Madrid te komen. Doordat Kroos nog maar één jaar contract had moest Bayern wel akkoord gaan met de relatief lage prijs. Bij Alphonso Davies gaat Real Madrid dit volgens MARCA opnieuw proberen. De linksachter heeft een contract tot medio 2025 en op het moment dat het Bayern niet lukt om zijn contract te verlengen dan moet Davies volgende zomer weg. Real Madrid aast op deze situatie en hoopt hem via deze manier voor een gereduceerd bedrag over te nemen.

Uitstekende tactiek van Real Madrid?

  • Ja, Davies goedkoop op kunnen pakken is geweldig
  • Nee, Davies is niet goed genoeg voor Real
1243+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie