‘Razendsnel vertrek Reijnders bij AC Milan’

Foto: ‘Razendsnel vertrek Reijnders bij AC Milan’

De ontwikkeling Tijjani Reijnders gaat momenteel als een komeet. De nieuwbakken Oranje-international doet het geweldig bij AC Milan, en dat is naar verluidt ook Manchester United opgevallen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ten Hag en United zijn gecharmeerd van oud-AZ’er

Erik ten Hag zou erg onder de indruk zijn van Reijnders. Een dynamische middenvelder die technisch begaafd is, klinkt voor de oefenmeester als muziek in de oren. Het ploeterende United heeft momenteel voor de controlerende plaatsen op het middenveld onder meer Casemiro, Sofyan Ambrat, Scott McTominay en Christian Eriken. Bij Milan speelt Reijnders wat offensiever, de plek waar in Manchester Bruno Fernandes, Mason Mount en Donny van de Beek voor concurreren.

Nieuw United-middenveld

CalcioMercato weet dat Ten Hag niet helemaal tevreden is over de huidige invulling van het middenveld, en daarom uitkomt bij Reijnders. Mogelijk zijn Van de Beek en McTominay bezig aan hun laatste seizoen op Old Trafford, terwijl de kritiek op Casemiro toeneemt. Voor een nieuwe invulling van het middenrif komt Reijnders in aanmerking, al stelt Sports Mole dat Frenkie de Jong de droomaanwinst voor Ten Hag blijft. Heel realistisch lijkt een move van de FC Barcelona-sterkhouder echter niet.

Het is de vraag hoe Reijnders tegenover een snel vertrek bij Milan aankijkt. De 25-jarige Zwollenaar zette afgelopen zomer nog zijn krabbel onder een contract van liefst vijf jaar. Mocht de Rossoneri erover nadenken Reijnders van de hand te doen zal het ieder geval mikken op een heel wat groter bedrag dan de 19 miljoen euro die ze aan AZ betaalden.

Reijnders naar United?

  • Ja, doen!
  • Nee, gewoon in Milaan blijven
6122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie