‘PSV zei ‘nee’ tegen Feyenoorder’

Foto: ‘PSV zei ‘nee’ tegen Feyenoorder’

PSV was een jaartje geleden in de markt voor Javairô Dilrosun, schrijft het Algemeen Dagblad. Althans: de Eindhovenaren overwogen de aanvaller naar het Philips Stadion te halen, maar raakten niet overtuigd genoeg van zijn kwaliteiten. Feyenoord sloeg vervolgens wél toe.

PSV schreef Dilrosun af

Volgens het AD is dit hét moment dat er achter de schermen een hoop wordt afgetast. En daarna wordt er dus verwezen naar het verleden: “Bij PSV waren ze bijvoorbeeld niet overtuigd genoeg van Javairô Dilrosun (vorig seizoen Bordeaux, uitgeleend door Hertha BSC). Hoewel Dilrosun onder Ronald Koeman in 2018 al debuteerde in Oranje, ondernam PSV geen actie wat betreft de 24-jarige speler die nu bij Feyenoord zit.”

In de afgelopen winter probeerde PSV het wél bij Arnaut Danjuma: “Bondscoach Koeman zag de aanvaller graag terugkeren naar de club die hem opleidde, om zich via ‘Knooppunt Eindhoven’ weer in de kijker te spelen bij Oranje. Danjuma viel onder Louis van Gaal af voor het WK in Qatar en ook Koeman gaat voorlopig – heel logisch – voorbij aan hem, terwijl in de aanval van Oranje wel vacatures zijn.”

Kruispunt

Volgens het dagblad kun je het lijstje met spelers op een zogenaamd kruispunt veel verder uitbreiden: “Met middenvelder Ludovit Reis, Jong Oranje en Hamburger SV. Met aanvallers Joshua Zirkzee (Bologna) en Immanuel Pherai (door Borussia Dortmund verhuurd aan Eintracht Braunschweig). Met verdediger Jan Paul van Hecke, die uitkomt voor Brighton. Met flankaanvaller Crycensio Summerville, straks wellicht met Leeds United gedegradeerd in Engeland.”

Goede beslissing?

  • Ja
  • Nee
1232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie