PSV vliegt zonder vaste basisspeler naar Glasgow, Dest wel mee

Foto: PSV vliegt zonder vaste basisspeler naar Glasgow, Dest wel mee

PSV gaat het dinsdagavond in Glasgow voor het eerst in het tweeluik opnemen tegen Rangers FC. De kersverse aanwinst Sergiño Dest, die op maandagochtend gepresenteerd werd door de Eindhovenaren, vliegt gelijk mee.

Geen Van Aanholt en Mwene op bezoek bij Rangers FC

En inmiddels is ook duidelijk waarom er haast is gemaakt met de Amerikaan, die met optie tot koop (10 miljoen euro) wordt gehuurd van FC Barcelona, want zowel Patrick van Aanholt als Phillipp Mwene ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Van Aanholt is normaliter de eerste linksback en Mwene zijn back-up, maar door blessures blijven zij allebei achter in Eindhoven. Van Aanholt viel tegen Vitesse (1-3 winst) met een kwetsuur uit. Dest (22) is in principe rechtsback, maar kan ook prima als linksback uit de voeten. De oud-Ajacied wordt overigens niet gelijk in de basis verwacht, de kans is groot dat Shurandy Sambo op linksachter het stokje van Van Aanholt overneemt. Dat deed Sambo in Arnhem ook al.

Ook Malik Tillman, Jerdy Schouten en Noa Lang vliegen mee naar Schotland, waar dinsdagavond om 21:00 uur afgetrapt wordt.

Wedstrijdselectie PSV:

Keepers: Walter Benítez, Joël Drommel & Boy Waterman.
Verdedigers: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest & Shurandy Sambo.
Middenvelders: Ibrahim Sangaré, Guus Til, Joey Veerman, Tygo Land, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Malik Tilman & Jerdy Schouten.
Aanvallers: Luuk de Jong, Anwar El Ghazi, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Ricardo Pepi & Noa Lang.

Dest is beter dan Van Aanholt

  • Eens
  • Oneens
532+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie